Buzz

Επιβεβαιώθηκε το σίκουελ του «Ατίθασου Ρομπότ» της DreamWorks

στα 10

Μια από τις καλύτερες animation ταινίες της χρονιάς αποκτά το αναμενόμενο σίκουελ της.

Επιβεβαιώθηκε το σίκουελ του «Ατίθασου Ρομπότ» της DreamWorks

Η τελευταία ταινία κινουμένων σχεδίων της DreamWorks, «Το Ατίθασο Ρομπότ» σε σκηνοθεσία του Κρις Σάντερς, μπορεί να κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα στις ελληνικές αίθουσες αλλά έχει ήδη αποδειχθεί ως μια επιτυχία του στούντιο στην Αμερική. Και όπως επιβεβαιώθηκε από το Deadline ήδη ετοιμάζεται το σίκουλ της ταινίας με τον Σάντερς να επιστρέφει στην σκηνοθεσία.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Σάντερς όταν βρέθηκε στην εκδήλωση των Contenders στο Λονδίνο αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχαν άλλες ταινίες για το «Το Ατίθασο Ρομπότ» λέγοντας πως «100% ναι, υπάρχουν σχέδια για μια δεύτερη».

Διαβάστε ακόμα: Γυαλίστε τα shuriken σας. To «Shinobi» θα γίνει ταινία

the wild robot

Πατώντας στο ομότιτλο παιδικό βιβλίο του Πίτερ Μπράουν («The Wild Robot», 2016), το νέο animation της DreamWorks είναι μία παραβολή για τη διαφορετικότητα και τις εναλλακτικές οικογένειες, με «Το Ατίθασο Ρομπότ» είναι μόνο το πρώτο μέρος σε μια τριλογία βιβλιών που περιλαμβάνει επίσης τα «The Wild Robot Escapes» και «The Wild Robot Protects», τα οποία εξερευνούν τη διασταύρωση τεχνολογίας και φύσης και το καθήκον μας απέναντι στον κόσμο γύρω μας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι γνωστό για την ημερομηνία κυκλοφορίας ή για το καστ, αλλά πιστεύουμε πως οι περισσότεροι ηθοποιοί που δάνεισαν τη φωνή τους στην πρώτη ταινία θα επιστρέψουν και στη δεύτερη.