Buzz

Ο Λούκα Γκουαντανίνο θα σκηνοθετήσει μια ένα εκδοχή του «American Psycho»

of 10

Ο Λούκα Γκουαντανίνο αναλαμβάνει να κάνει τη μεταφορά του βιβλίου του Μπρετ Ιστον Ελις, η οποία όμως δεν πρόκειται να είναι ένα ακόμα ριμέικ της ταινίας του 2000 με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ.

Ο Λούκα Γκουαντανίνο θα σκηνοθετήσει μια ένα εκδοχή του «American Psycho»

Ο Λούκα Γκουαντανίνο δεν έχει σκοπό να σταματήσει να σκηνοθετει, καθώς φαίνεται πως βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδο της καριέρας του.

Ηδη φέτος υπέγραψε το «Chalengers» με τους Ζεντάγια, Τζος Ο' Κόνορ και Μάικ Φάιστ μέσα στον Απρίλιο, αλλά και το «Queer» με τους Ντάνιελ Κρεγκ και Ντρου Στάρκι, ενώ ετοιμάζει και άλλες δυο ταινίες, το «Separate Rooms» το οποίο θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Πιέρ Βιτόριο Τοντέλι από το 1989 και το «After the Hunt» σε σενάριο της Νόρα Γκάρετ και παραγωγή του Amazon Studios.

Σε αυτή τη λίστα έρχεται να προστεθεί και άλλη μια ταινία, η μεταφορά του βιβλίου του Μπρετ Ιστον Ελις «American Psycho». Το βιβλίο είχε μεταφερθεί άλλη μια φορά στο σινεμά το 2000 σε σκηνοθεσία της Μέρι Χάρον με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος κέρδισε αρκετούς επαίνους για την ανατριχιαστική του ερμηνεία.

Διαβάστε ακόμα: Οι Μάργκο Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι δίνουν ραντεβού στη νέα διαφήμιση του Chanel No. 5

American Psycho

Αλλά η ταινία του Γκουαντανίνο δεν θα είναι ένα ριμέικ της ταινίας της Χάρον αλλά άλλη μια διαφορετική εξιστόρηση των γεγονότων του βιβλίου του Ελις σε σενάριο του Σκοτ Ζ. Μπερνς για το στούντιο της Lionsgate. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί οτιδήποτε από το καστ, φαίνεται πως ο πρωταγωνιστής της σειράς του Netflix «Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story» Κούπερ Κοχ έχει ήδη δηλώσει πως θα ήθελε να παίξει τον ρόλο του Πάτρικ Μπέιτμαν.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία ημερομηνία για την κυκλοφορία της ταινίας, αλλά με τόσες υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ο Γκουαντανίνο, ίσως αργήσουμε να την δούμε στις αίθουσες.