Οταν ο Ντέιβιντ ταξιδεύει στην Αυστραλία για να παντρευτεί την αγαπημένη του, οι τρεις κουμπάροι του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε η "εμπειρία" να του μείνει αξέχαστη. Απρόοπτα, χάος και κλασικές πλάκες, θα φέρουν την οικογένεια στα πρόθυρα... νευρικής κρίσης, μαζί και τους θεατές.

Μια κωμωδία από την Αυστραλία, κατάλληλη για τους θεατές μέχρι 13 ετών, αν και ούτε κι εκείνους δε θα βοηθήσει ιδιαίτερα…

Στη συνταγή του «Hangover», αλλά σε εκδοχή φαστ φουντ, ο Στέφαν Ελιοτ, ο σκηνοθέτης, το πάλαι ποτέ, του «Πρισίλα, η Βασίλισσα της Ερήμου»… αγνοείται.

Ντεμοντέ, ανεγκέφαλα αστεία, χωρίς καν μια πρωτοτυπία, μια δόση υπερβολής, κάτι που να τα κάνει να ξεχωρίσουν, κυμαίνονται στο επίπεδο του… όταν ένα ζευγάρι πάει να φιληθεί, να κουτουλιέται κατά λάθος, ή ο ένας από τους ήρωες να αναγκάζεται να βάζει το χέρι του στον πισινό μιας γίδας για να βρει κάτι που έχασε.

Ναι, χαιρόμαστε που βλέπουμε στην οθόνη την Ολίβια Νιούτον Τζον, παρότι ο ρόλος της δεν έχει ούτε την πιο μικρή, αναμενόμενη, αυτοαναφορά. Στην ίδια γραμμή του ότι συμβαίνουν πράγματα χωρίς λόγο, όλοι οι Αγγλοι στην ταινία είναι κάφροι: κάνουν τη μία βλακεία μετά την άλλη, σαν κάποιος (δηλαδή ο σεναριογράφος) να συγκέντρωσε όλες τις κλισέ γκάφες της φαρσοκωμωδίας και να τις παρέταξε, περιμένοντας να προκαλέσουν γέλιο.

Το πρόβλημα της ταινίας δεν είναι ότι το είδος της κωμωδίας είναι χοντροκομμένο ή προκλητικό: είναι ότι, μέσα σ’ αυτό το είδος, δε σκοράρει ούτε σε μια κατηγορία.