Άποψη

Best of 2015: H πιο - αναμενόμενα και απροσδόκητα την ίδια στιγμή - συγκινητική στιγμή της χρονιάς

στα 10

Αν δεν κλάψατε σε αυτή τη σκηνή, τότε είστε άξιοι της τύχης σας.

Best of 2015: H πιο - αναμενόμενα και απροσδόκητα την ίδια στιγμή - συγκινητική στιγμή της χρονιάς

«Ελεγα πάντοτε ότι ζούσα τη ζωή μου ένα τέταρτο του μιλιού τη φορά και νομίζω πως γι' αυτό είμασταν αδέλφια - γιατί έκανες κι εσύ το ίδιο. Οπου και αν βρίσκεσαι, είτε είναι ένα τέταρτο του μιλιού μακριά ή στα μισά της διαδρομής διασχίζοντας τον κόσμο, θα είσαι πάντα μαζί μου. Και θα είσαι πάντα ο αδελφός μου.»

Σε ένα φινάλε που έφερε δάκρυα στα μάτια ακόμη και σε όσους δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν τον εαυτό τους να κλαίει σε κάποια από τις ταινίες της σειράς του «Fast & Furious», η συνάντηση του Ο' Κόνερ με τον Τορέτο στο τέλος του «Furious 7» ήταν κάτι παραπάνω από ένας «αδελφικός» αποχαιρετισμός. Ηταν ο φόρος τιμής της ομάδας της ταινίας στον Πολ Γουόκερ που έτρεξε περισσότερο απ' όσο άντεχε η πραγματικότητα, αφήνοντας το όνομά του για πάντα συνδεδεμένο με το... δρόμο.

Η αναμενόμενα αλλά και πιο αναπάντεχα συγκινητική στιγμή του 2015 ήταν τόσο cheesy που δεν θα μπορούσε παρά να βγαίνει από καρδιάς. Οχι, Τορέτο, δεν μπορούσες να φύγεις χωρίς να πεις αντίο...Περισσότερα Best of 2015:

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα best of του 2015. Λίστες, στιγμές, αναμνήσεις, απροσδόκητα trivia, κι όλα όσα ήταν σινεμά (και τηλεόραση) τη χρονιά που τελειώνει...

Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2015: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!