Buzz

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2020 σύμφωνα με το περιοδικό People

στα 10

Ερχεται να προστεθεί σε μια λίστα που περιλαμβάνει ονόματα όπως των Ιντρις Ελμπα, Κρις Χέμσγουορθ, Τσάνινγκ Τέιτουμ και άλλων.

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2020 σύμφωνα με το περιοδικό People

Τι κοινό έχει ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν με τους Τζον Λέτζεντ, Ιντρις Ελμπα, Ντουέιν Τζόνσον, Κρις Μπέκαμ, Κρις Χέμσγουορθ, Ανταμ Λεβίν και Τσάνινγκ Τέιτουμ; Ερχεται να προστεθεί μαζί τους στην λίστα του περιοδικού People ως ο πιο σέξι άντρα για το 2020.

Διαβάστε ακόμα: Creed 3: Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και στο ρινγκ και στη σκηνοθετική καρέκλα;

«Είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Ξέρετε όλοι έκαναν αυτό το αστείο που μου έλεγαν πως ‘Μάικ, αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μάλλον δεν θα κερδίσεις ποτέ.’ Αλλά είναι ένα ωραίο κλαμπ του να είσαι μέλος», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό αμέσως μετά την ανακήρυξή του ως ο πιο σέξι άντρας εν ζωή για φέτος. «Κάτι που οι γυναίκες στην οικογένειά μου είναι σίγουρα περήφανες», συμπλήρωσε.

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ήταν ένας από τους πρώτους μαύρους ηθοποιούς ο οποίος υποστήριξε έμπρακτα το κίνημα #BlackLivesMatter, ενώ φέτος το περιοδικό Time τον έβαλε και στην λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο. Σίγουρα και ο τίτλος του πιο σέξι άντρα έρχεται ως κερασάκι σε μια αρκετά καλή χρονιά για τον ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν κάνει τα λόγια της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ να πιάσουν τόπο

michael b jordan 607