Buzz

Οχι, η νέα ταινία του Γουές Αντερσον δεν θα έχει διάρκεια τέσσερις ώρες

στα 10

Το IMDb έγραψε πως νέα ταινία του Γουές Αντερσον «The French Dispatch» θα έχει συνολική διάρκεια 4 ώρες και αυτό έγινε αμέσως viral, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οχι, η νέα ταινία του Γουές Αντερσον δεν θα έχει διάρκεια τέσσερις ώρες

Μπορεί η νέα ταινία του Γουές Αντερσον με τίτλο «The French Dispatch» να βρίσκεται στα τελικά στάδια παραγωγής της, αλλά χτες έκανε την εμφάνισή του στο IMDb μια πληροφορία που έκανε τους πάντες να πιστεύουν πως ο Αντερσον ετοιμάζει ένα έπος. Στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο IMDb υπήρχε γραμμένη η συνολική διάρκειά της ως 4 ώρες και 1 λεπτό, και όχι μόνο αυτό αλλά αναφέρονταν μάλιστα πως θα χωριστεί σε δυο μέρη, με το πρώτο μέρος να έχει διάρκεια 1 ώρα και 57 λεπτά ενώ το δεύτερο να είναι 2 ώρες και 4 λεπτά.

Διαβάστε ακόμα: H νέα ταινία του Γουές Αντερσον θα έχει τίτλο «The French Dispatch»

french dispatch 607

Γρήγορα η Fox Searchlight έτρεξε να διαψεύσει την πληροφορία αυτή λέγοντας πως η ταινία θα έχει διάρκεια όπως οι όλες οι προηγούμενες ταινίες του Αντερσον, δηλαδή 2 ώρες περίπου. To IMDb μπορεί να διέγραψε αμέσως τις πληροφορίες αυτές αλλά το κακό είχε γίνει ήδη και η πληροφορία αυτή είχε γίνει ήδη viral. Σύμφωνα με το Variety το συνολικό budget παραγωγής της ταινίας κοστολογείται γύρω στα 25 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντάς τη μια από τις ακριβότερες ταινίες του Αντερσον, μαζί με εκείνη του «Grand Budapest Hotel» (αν και δεν φτάνει τα 50 εκατομμύρια του «The Life Aquantic With Steve Zissou»). Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο, η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της σε κάποιο μεγάλο φεστιβάλ, είτε αυτό του Βερολίνου (όπως έκαναν οι ταινίες «Grand Budapest Hotel» και «Isle of Dogs»), είτε στις Κάννες (όπως έκανε το «Moonlight Kingdom»).

Η ταινία θα είναι ένα «ερωτικό γράμμα» στους δημοσιογράφους του κόσμου, θα εξελίσσεται σε ένα φυλάκιο μιας Αμερικάνικης εφημερίδας στο Παρίσι του 20ου αιώνα και θα επικεντρώνεται σε τρεις ιστορίες. Ο ίδιος ο Αντερσον έδωσε στη δημοσιότητα μερικά νέα στοιχεία για την ταινία λέγοντας πως ένας Αμερικάνος δημοσιογράφος, ο οποίος τρέχει ένα περιοδικό στη Γαλλία, πολεμά να γράψει αυτό που θέλει. Ο ίδιος διευκρίνισε μάλιστα πως η ταινία δεν θα αφορά μόνο την ελευθερία του λόγου στον Τύπο αλλά επιπλέον θα μιλά για σοβαρά προβλήματα του σημερινού κόσμου.

Διαβάστε ακόμα: Λίγα και καλά: Οσα ξέρουμε ήδη για την επόμενη ταινία του Γουες Αντερσον

wes anderson 607

Οσον αφορά το καστ, απλώς σημειώστε ονόματα: Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Μπιλ Μάρεϊ, Οουεν Γουίλσον, Σέρσα Ρόναν, Τίλντα Σουίντον, Γουίλεμ Νταφόε, Μπομπ Μπάλαμπαν, Χένρικ Γουίνκλερ, Τζέφρι Ράιτ, Εϊντριαν Μπρόντι, Κέιτ Γουίνσλετ, Τίμοθι Σαλαμέ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο και Τζέισον Σουόρτσμαν. Πρόσφατα μάλιστα σε αυτό το υπέροχο καστ προστέθηκε και το όνομα του Κρίστοφ Βαλτς ο οποίος όμως θα παίξει ένα πολύ μικρό ρόλο στη ταινία, της μίας σκηνής. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που μεγάλα ονόματα κάνουν μόνο ένα μικρό πέρασμα σε ταινίες του Αντερσον.

Ακόμα δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία εξόδου του «The French Dispatch» στις αίθουσες, αλλά αναμένεται κάπου μέσα στο 2020.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: