Buzz

Kυρίες και κύριοι, το τραγούδι του «Spectre» ηχογραφήθηκε και είναι «συγκλονιστικό»

στα 10

Ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του νέου Τζέιμς Μποντ τραγουδιού. Το τραγούδι του «Spectre» ακούγεται συγκλονιστικό. Ποιος όμως το ερμηνεύει επιτέλους; Παρακαλούμε, στοιχηματίστε υπεύθυνα.

Kυρίες και κύριοι, το τραγούδι του «Spectre» ηχογραφήθηκε και είναι «συγκλονιστικό»

Ακόμη ένα κομμάτι στη μεγάλη παράδοση των Βond songs, που μέσα στις δεκαετίες γράφουν με το δικό τους τρόπο τη βιογραφία του διασημότερου πράκτορα του σινεμά, είναι έτοιμο. Θα συνοδεύεσει τους τίτλους αρχής του «Spectre» και θα αφήσει τη δική του ιστορία. Αυτό όμως που κανείς δεν ξέρει ακόμα είναι ποιος το ερμηνεύει, καθώς οι παραγωγοί της ταινίας μάς το κρατούν, μέχρι στιγμής, για έκπληξη.

Διαβάστε αναλυτικά: Τα 22 τραγούδια του Τζέιμς Μποντ από το χειρότερο στο καλύτερο!

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο Σαμ Μέντες ανακοίνωσε πριν λίγο ότι το τραγούδι του 24ου Τζέιμς Μποντ ολοκληρώθηκε και ότι είναι «συγκλονιστικό». Κι από εκεί και πέρα ανέλαβαν οι bookies του Λονδίνου να ποστάρουν πιθανότητες και προβλέψεις γιατί τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά.

spectre song 607 1

Διαβάστε ακόμα: Ποιοι παραμένουν και ποιοι αποχωρούν από την κούρσα του τραγουδιού του «Spectre»

Πάμε να δούμε τι... «ακούγεται»:

Σαμ Σμιθ (2/5): O κάτοχος 4 Grammys κι ο νικητής του Βραβείου Καλύτερου Βρετανού Πρωτοεμφανιζόμενου Μουσικού στα Brit Awards, είναι το sensation της χρονιάς, διαθέτει φωνάρα και θα του ταίριαζε να πάρει τη σκυτάλη από την Αντέλ. Στον Σμιθ λοιπόν δίνουν το προβάδισμα οι bookies, παρόλο που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι οι φήμες «δεν αληθεύουν».

Εντ Σίραν (8/1): Ο Σίραν έχει επίσης αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξή του με το τραγούδι του «Spectre», αστειευόμνος ότι «ίσως σε καμιά δεκαριά χρόνια» να είναι είναι επιλαχών. Η αλήθεια είναι ότι από το 1965 και το «Thunderball» του Τομ Τζόουνς δεν έχει επιλεχθεί Bρετανός σόλο άντρας καλλιτέχνης για το Μποντ τραγούδι. Χμμμ....

Ελι Γκούλντινγκ (10/1): Η τραγουδίστρια που συνόδευσε live τον πρώτο χορό του βασιλικού ζεύγους Πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον στην δεξίωση του γάμου τους το 2011, έχει επίσης ψυχαγωγήσει τους Ομπάμα τα Χριστούγεννα στο Λευκό Οίκο και έχει τραγουδήσει ακόμα και στη Nobel Συναυλία Ειρήνης. Οταν ρωτήθηκε αν έχει κάποια ανάμιξη με το νέο Τζέιμς Μποντ τραγούδι πόσταρε το ακόλουθο tweet στη σελίδα της: “live and let die”. Να το πάρουμε ως «ναι»;

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το trailer του «Spectre» που θα σας πάρει τα μυαλά!

spectre song 607 2

Αντέλ (12/1): Μόνο η Σίρλεϊ Μπάσεϊ έχει ερμηνεύσει πάνω από ένα Τζέιμς Μποντ τραγούδια: «Goldfinger», «Diamonds are Forever», «Moonraker». Οπότε δεν θα ήταν ανήκουστο, η Αντέλ να επαναλάμβανε το θρίαμβο που την έφερε στα Οσκαρ. Ο Τόμας Νιούμαν υπογράφει το soundtrack του «Spectre» (όπως είχε κάνει και για το «Skyfall»), οπότε αν εκείνος θέλει πίσω την Αντέλ, μπορεί να την επιβάλλει. Για κάποιο λόγο αμφιβάλουμε...

Λάνα Ντε Ρέι (14/1): Οχι πώς δε θα της ταίριαζε. Αλλά α-ρ-κε-τά με την Ντελ Ρέι στις ταινίες, στις σειρές, στις διαφημίσεις μας. Για λίγο, έστω. Εχει αυτοκαταστραφεί η κοπέλα. Αλλωστε έχει ένα τρίτο άλμπουμ («Honeymoon») να τελειώσει.

Lorde (16/1): Η Νεο Ζηλανδή πιτσιρίκα έχει ήδη κάνει επιτυχία με τα «Hunger Games», τώρα υποτίθεται ότι επιβλέπει το σάουντρακ της τελευταίας ταινίας της σειράς, οπότε... λίγο απίθανο να βρεθεί πίσω από το μικρόφωνο του «Spectre».

Βeyonce (20/1): Επιβάλλεται ένας Μποντ να χρυσοπασπαλιστεί από τη λάμψη μίας Queen B. Σωστά;

Nόελ Γκάλαχερ (25/1): Μη γελάτε καθόλου. Ο εμβληματικός πρώην ηγέτης των «Oasis» έβαλε ο ίδιος τον εαυτό του στο παιχνίδι των προβλέψεων, όταν προσφέρθηκε εθελοντικά να τραγουδήσει το θέμα του «Spectre». Είχε όμως δηλώσει ότι «μάλλον δε θα τον επέλεγαν ποτέ». Γιατί; «Γιατί πρέπει να σε ξέρουν στην Αμερική για να σου δώσουν την ευκαιρία». Αουτς.

To «Spectre» θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου 2015, σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Διαβάστε τα πάντα για το «Spectre»: