Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις έχει την πιο σούπερ ιδέα για Χριστουγεννιάτικο δώρο

στα 10

Αν δεν έχετε τελειώσει τα ψώνια σας, προλαβαίνετε ακόμα να χαρίσετε στους δικούς σας τον… wait for it… Νιλ Πάτρικ Χάρις!

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις έχει την πιο σούπερ ιδέα για Χριστουγεννιάτικο δώρο

«Φέτος τις γιορτές, χαρίστε στην οικογένεια και τους φίλους σας ένα δώρο που δε θα ξεχάσουν ποτέ!» Στο πρώτο promo που παρουσιάζει ο Νιλ Πάτρικ Χάρις ως οικοδεσπότης της τελετής απονομής των Οσκαρ, τον Φεβρουάριου του 2015, πιάνει μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, δίνοντας στη χρυσή τελετή Χριστουγεννιάτικη… χρησιμότητα! Σε συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός στο Entertainment Weekly, ξεκαθάρισε τους σκοπούς του: «Ξέρω πώς δεν θέλω να είναι εκείνη η βραδιά,» είπε ο Χάρις. «Δε θέλω να είναι σαν απομίμηση άλλων σόου που έχω κάνει. Δε θέλω να μοιάζει σα να κάνω μια από τα ίδια με τα Βραβεία Τόνυ». Από την άλλη πλευρά, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις εξηγεί ότι η συμμετοχή του σε άλλες σχετικές διοργανώσεις τον έχει εξοπλίσει με όλα τα απαραίτητα: «Οταν παρουσίασα τα Emmys ήμουν κάτι σα συμπαραγωγός, στα Τόνυ έχω εμφανιστεί αρκετές φορές, οπότε γνωρίζω περισσότερα πράγματα για το πώς λειτουργούν απ’ ό,τι ένας απλός παρουσιαστής. Μόνο που τα Οσκαρ είναι ένα σόου τόσο γιγαντιαίο που μου προκαλεί κι εμένα περιέργεια. Θα έλεγε κανείς ότι με τόσα πολλά μάτια στραμμένα πάνω στην τελετή και με τέτοιο ασύγκριτο μέγεθος, θα χρειάζεται να πουν πολλοί άνθρωποι ναι πριν γίνει το καθετί. Αλλά όπως καταλαβαίνω τώρα, αυτό δεν ισχύει.»

Δείτε παρακάτω τον Νιλ Πάτρικ Χάρις στο πρώτο promo για την απονομή των Οσκαρ που θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου 2015 και… σπεύσατε ν’ ακολουθήσετε την πρότασή του!

Περισσότερα Oscars 2015: