Buzz

Η Μέριλ Στριπ φτάνει τραγουδώντας στα Οσκαρ!

στα 10

Μια νέα ματιά στα γυρίσματα του «Into the Woods» αποκαλύπτει το κεντρικό τραγούδι της ταινίας έτσι όπως το ανυψώνει ερμηνευτικά η Μέριλ Στριπ σε ένα ρόλο που την οδηγεί τραγουδιστά στα φετινά Οσκαρ.

Η Μέριλ Στριπ φτάνει τραγουδώντας στα Οσκαρ!

Μετά τη μικρή γεύση που πήραμε από τη νέα μεγάλη ερμηνεία της Μέριλ Στριπ στο μιούζικαλ «Into the Woods» του Ρομπ Μάρσαλ, ένα νέο βίντεο από τα γυρίσματα του φιλμ προσφέρει ολόκληρο το τραγούδι «Stay With Me» που έγραψε ο Στίβεν Σοντχάϊμ τη δεκαετία του '80, σαν να περίμενε πως κάποια στιγμή θα έφτανε να μείνει κλασικό με τον τρόπο που το τραγουδάει η σπουδαιότερη ηθοποιός της εποχής μας.

«Δεν υπάρχει κανείς σαν τον Στίβεν Σοντχάιμ. Η ευφυία, το χιούμορ, η εξυπνάδα και η τόλμη που υπάρχει στη μουσική του δεν έχει προηγούμενο», δηλώνει η Μέριλ Στριπ, η οποία βλέπει μπροστά σε μια τεράστια εμπορική επιτυχία όταν το «Into the Woods» βγει στις αίθουσες του πλανήτη τα Χριστούγεννα αλλά και σε μια ακόμη υποψηφιότητα για Οσκαρ.

Ναι, μπορεί η Στριπ να φτάνει κάθε φορά στα Οσκαρ από κεκτημένη ταχύτητα, αλλά δείτε την παρακάτω να ερμηνεύει το «Stay With Me» και αναρωτηθείτε αν θα μπορούσατε να αντισταθείτε στον πειρασμό να σηκωθείτε όρθιοι και να χειροκροτήσετε.


Περισσότερο «Into the Woods»: