Buzz

H Μέριλ Στριπ τραγουδά σε ένα νέο βίντεο από το «Into the woods»

στα 10

Μπορεί να ετοιμάζεται να υποδυθεί την χειρότερη τραγουδίστρια της ιστορίας, αλλά πριν η Μέριλ θα έχει αποδείξει ότι φυσικά και μπορεί να τραγουδήσει καλά!

H  Μέριλ Στριπ τραγουδά σε ένα νέο βίντεο από το «Into the woods»

Πριν μεταμορφωθεί σε Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς για τον Στίβν Φρίαρς, μια από τις χειρότερες τραγουδίστριες που ηχογράφησαν ποτέ,, η καλύτερη ηθοποιός των ημερών μας θα υποδυθεί την «μάγισσα της διπλανής πόρτας» στην κινηματογραφική μεταφορά του βασισμένου σε γνωστά παραμύθια μιούζικαλ, που σκηνοθετεί ο Ρομπ Μάρσαλ του «Chicago» και που φιλοδοξεί να είναι η ταινία που θα δουν όλοι τα Χριστούγεννα.

Δεν είμαστε σίγουροι για το πως νιώθετε για τις μεταφορές των μιούζικαλ του Μπρόντγουέι στην οθόνη, αλλά το «Into the Woods» μοιάζει με σίγουρο στοίχημα όχι μόνο γιατί η τεράστια επιτυχία του στην σκηνή του δίνει ήδη ένα αβαντάζ, μα γιατί το καστ του περιλαμβάνει ηθοποιούς όπως ο Τζόνι Ντεπ και η Μέριλ Στριπ.

Μπορεί ο Ντεπ να μην ακούγεται να τραγουδά στο παρακάτω featurette από την ταινία, όμως η Μέριλ όπως και η Ανα Κέντρικ ή ο Τζέιμς Κόρντεν μας δείχνουν την φωνητική τους γκάμα και το χορταστικό βίντεο προσφέρει κάμποσες καινούριες σκηνές και μικρές συνεντεύξεις με τους ηθοποιούς και τους δημιουργούς της ταινίας.


Περισσότερο «Into the Woods»: