Buzz

Ας πιούμε σε αυτό: και ο Μαντς Μίκελσεν στο καστ του «Indiana Jones 5»!

στα 10

Ο αγαπημένος Δανός θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Χάρισον Φορντ και τη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ.

Ας πιούμε σε αυτό: και ο Μαντς Μίκελσεν στο καστ του «Indiana Jones 5»!

Η Lucasfilm προχωρά με γρήγορους ρυθμούς την ολοκλήρωση της προπαραγωγής και του καστ, καθώς σε λίγο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της φιλόδοξης 5ης ταινίας του «Indiana Jones» franchise. Με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να τελεί πλέον χρέη παραγωγού, ο Τζέιμς Μάνγκολντ θα κάτσει στην σκηνοθετική καρέκλα, ενώ ο Φαίδων Παπαμιχαήλ αναλαμβάνει τη διεύθυνση φωτογραφίας.

Κι ενώ δεν έχουμε την παραμικρή λεπτομέρεια για το σενάριο και τους νέους χαρακτήρες που θα συνοδεύσουν τον 78χρονο Χάρισον Φορντ στις περιπέτειές του, μάθαμε πριν από λίγες μέρες ότι η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ θα είναι η γυναίκα πρωταγωνίστρια (όχι άγνωστη στη Lucasfilm, καθώς είχε ένα μικρό ρόλο και στο «Solo: Α Star Wars Story») και σήμερα ανακοινώθηκε ότι στο καστ προστίθεται και ο Μαντς Μίκελσεν.

Διαβάστε κι αυτό: «Ασπρο Πάτο»! Το Flix τα πίνει με δυο πανέμορφους άντρες, τον Τόμας Βίντερμπεργκ και τον Μαντς Μίκελσεν

Mads Mikkelsen 607 1

Ο 56χρονος Δανός που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία φέτος με το «Another Round» (Aσπρο Πάτο) του Τόμας Βίντεμπεργκ (ίσως την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του για την οποία φέτος κέρδισε το Ευρωπαϊκό Βραβείο, το San Sebastian και το Βραβείο της Ακαδημίας της χώρας του), ξέρει πολύ καλά να πατά με το ένα πόδι στο καλλιτεχνικό σινεμά («The Hunt», «Αrctic») με ιδιαίτερες επιλογές και με το άλλο στο mainstream Χόλιγουντ («Casino Royal», «Rogue One: A Star Wars Story», «Doctor Strange», κι αντικαθιστώντας τον Τζόνι Ντεπ στο «Fantastic Beasts and Where to Find Them 3»)

Mads Mikkelsen 607 2

Παλιότερα είχε ανακοινωθεί πως το σενάριο της ταινίας είχαν γράψει οι Τζόναθαν Κάσνταν και Ντέιβιντ Κόεπ, αλλά από τότε ο Κόεπ αποχώρησε από το πρότζεκτ και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί εάν κάποιος τον έχει αντικαταστήσει γράφοντας κάτι καινούργιο ή συνεχίζουν με το υπάρχον σενάριο. Παράλληλα ο Τζον Γουίλιαμς επιστρέφει για να γράψει για ακόμα μια φορά τη μουσική για την ταινία, ολοκληρώνοντας έτσι το έργο του που είχε αρχίσει 40 χρόνια πριν με τους «Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού».

Η ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς 5», η τελευταία ταινία στην οποία ο Χάρισον Φορντ θα πρωταγωνιστεί σε αυτόν τον εμβληματικό ρόλο, είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 29 Ιουλίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα: