Buzz

Actors on Actors 2017: Οταν οι πρωταγωνιστές της χρονιάς τα λένε μεταξύ τους

στα 10

Οι (οσκαρικοί) πρωταγωνιστές του 2017 ανακρίνουν ο ένας τον άλλο σε μία σειρά από απολαυστικές συζητήσεις για την τέχνη του να είσαι ηθοποιός πριν από σταρ...

Actors on Actors 2017: Οταν οι πρωταγωνιστές της χρονιάς τα λένε μεταξύ τους

Mπορεί το Hollywood Reporter να οργανώνει την εποχή των μεγάλων βραβείων τα διάσημα πια roundtables του με τους συνυποψηφίους να συνομιλούν μεταξύ τους, το Variety επιστρέφει με μία πιο απλή και πιο άμεση ιδέα: one on one. Ηθοποιοί που φέτος βρίσκονται στην επικαιρότητα με κάποιες ταινίες τους που μπορεί να τους οδηγήσουν μέχρι το κόκκινο χαλί των Οσκαρ, αναλαμβάνουν να ανακρίνουν ο ένας τον άλλον για τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και την κατασκευή των ρόλων τους. Τα λάθη και τις εμπειρίες που απέκτησαν από αυτά. Τον μύθο γύρω από το επάγγελμα και την πραγματική του διάσταση.

Δείτε ακόμα: Οι πρωταγωνίστριες της χρονιάς στο Hollywood Roundtable

Actors on Actors 607

Φέτος, τα ζευγάρια των καλεσμένων έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Τζένιφερ Λόρενς (για το «μητέρα!») και Ανταμ Σάντλερ («The Meyerowitz Stories (New and Selected)»), Τζέικ Τζίλενχαλ («Stronger - Με τη Δύναμη της Ζωής») και Μάργκο Ρόμπι («I, Tonya»), Γκαλ Γκαντότ («Wonder Woman») και Κουμάλ Ναντζιάνι («The Big Sick»), Γουίλεμ Νταφό («The Florida Project») και Χιου Τζάκμαν («Logan») , Tιμοτέ Σαλαμέ («Call Me By Your Name») και Nτάνιελ Καλούγια («Τρέξε!»), Ρίτσαρντ Τζένκινς («The Shape of Water») και Λόρι Μέτκαλφ («Lady Bird»).

Απολαύστε τους:







Διαβάστε και δείτε περισσότερα: