Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

στα 10

Αυτήν την Παρασκευή ξεκινά το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Και κάποιοι τυχεροί αναγνώστες του Flix θα μπορέσουν να βυθιστούν στον κόσμο του, με το εισιτήριο δώρο!

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή, 14 Μαρτίου και για 10 μέρες, ως τις 23 Μαρτίου, θα δείξει στο κοινό του την… πραγματική πλευρά της τέχνης του σινεμά. Δύο μεγάλα αφιερώματα, στον Πίτερ Ουιντόνικ και τον Νικολά Φιλιμπέρ, θα αποτελέσουν τους στιβαρούς του άξονες, γύρω από τους οποίους θα περάσουν οι πιο ενδιαφέρουσες φετινές παραγωγές από τους Ελληνες και διεθνείς ντοκιμαντερίστες, με αιχμηρές ματιές, προσωπικές ή οικουμενικές ιστορίες, αποκαλύψεις κόσμων και πραγμάτων που αγνοούμε, με τρυφερότητα, οργή, νοσταλγία, βλέμμα στο μέλλον ή στο παρελθόν. Γι’ αυτές τις 10 μέρες, το Flix θα βρίσκεται στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, με καθημερινές προτάσεις, γνώμες, εντυπώσεις και συνεντεύξεις από το πρόγραμμα των ταινιών και τους δημιουργούς τους.

Το Flix και το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, δίνουν την ευκαιρία στους αναγνώστες να επιλέξουν και να δουν ταινίες δωρεάν! Παρακολουθήστε τους διαγωνισμούς που θα γίνουν Δευτέρα 10, Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 στην επίσημη σελίδα του Flix στο Facebook και στο λογαριασμό του στο Twitter και διεκδικήστε τις προσκλήσεις σας. Οι νικητές θα ενημερώνονται κάθε μέρα ξεχωριστά, από το Facebook. Οσοι κερδίσουν προσκλήσεις στους διαγωνισμούς μας, μπορούν να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από το Μουσείο Κινηματογράφου - Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Α, Λιμάνι), από την Παρασκευή 14 έως την Κυριακή 23 Μαρτίου, από τις 12.30 ως τις 20.30. Οι νικητές μπορούν να ανταλάξουν την πρόσκλησή τους με μηδενικό εισιτήριο, αρκεί να υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις. Για την παραλαβή, οι νικητές θα χρειάζεται να έχουν μαζί τους κάποιο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους.

Διαβάστε περισσότερα για το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που διεξάγεται φέτος από τις 14 έως και τις 23 Μαρτίου: