Buzz

Πώς θα ήταν οι ταινίες της χρονιάς αν κυκλοφορούσαν στη μητρόπολη του «Zootopia»;

στα 10

Οι δημιουργοί της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων φαντάζονται τις αφίσες ταινιών όπως το «La La Land», το «Hell or High Water» και το «Nocturnal Animals» με πρωταγωνιστές… κουνέλια, αλεπούδες και γουρούνια.

Πώς θα ήταν οι ταινίες της χρονιάς αν κυκλοφορούσαν στη μητρόπολη του «Zootopia»;

Με την ιλιγγιώδη εισπρακτική επιτυχία του, το εύστοχο αντιρατσιστικό μήνυμα, το απολαυστικό χιούμορ και τις νουάρ αναφορές του, το «Zootopia» είναι φέτος το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων (όχι πως θα μας πείραζε μια ανατροπή από το αουτσάιντερ «Ο Κούμπο και οι Δυο Χορδές»).

Διαβάστε ακόμη: Οσκαρ 2017: Οι υποψηφιότητες

Ομως οι δημιουργοί του φιλμ (οι σκηνοθέτες Ριτς Μουρ και Μπάιρον Χάουαρντ, και ο σεναριογράφος Τζάρεντ Μπους) φαίνεται ότι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη πάνω στους αξιολάτρευτους χαρακτήρες του «Zootopia». Μετά τις εκδοχές που έδωσαν για τα πόστερ υποψήφιων ταινιών της περσινής οσκαρικής κούρσας, ξαναχτυπούν με αφορμή και πάλι τα Οσκαρ και με νέες εμπνευσμένες παρωδίες πάνω στις αφίσες ταινιών της φετινής σεζόν όπως το «La La Land», το «Hell or High Water» και το «Nocturnal Animals».

Διαβάστε ακόμη: O Brad Pig, ο Mad Yax και όλα τα ζώα του «Zootopia» στο δρόμο για τα Οσκαρ

Zootopia La La Land 607

Εμείς, πάντως, θα βλέπαμε σίγουρα μια ταινία με πρωταγωνίστρια την Meryl Squeak ή με σκηνοθέτη τον Tom Furrd, και οπωσδήποτε δεν θα χάναμε το νέο φιλμ από τον δημιουργό του «Bravehog»!

Δείτε τα όλα παρακάτω.

Zootopia Hell or High Water 607

Zootopia Florence Foster Jenkins 607

Zootopia Nocturnal Animals 607

Zootopia Hacksaw Ridge 607

Zootopia Fantastic Beasts 607

Διαβάστε ακόμη