Buzz

Τα ζώα είναι πιο ειλικρινή απ' τους ανθρώπους. Η Τζέσικα Τσαστέιν στο τρέιλερ του «The Zookeeper's Wife»

στα 10

Μελόδραμα βασισμένο σε best-seller, αλλά και πάλι μια καθηλωτική ερμηνεία της Τζέσικα Τσαστέιν: Πρώτη γεύση από το «The Zookeeper's Wife» της Νίκι Κάρο.

Τα ζώα είναι πιο ειλικρινή απ' τους ανθρώπους. Η Τζέσικα Τσαστέιν στο τρέιλερ του «The Zookeeper's Wife»

Το «The Zookeeper's Wife» παραδόξως δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά, ωστόσο όταν το βιβλίο-έρευνα της Νταϊάν Ακερμαν κυκλοφόρησε το 2006 έγινε αμέσως παγκόσμιο best-seller. Την πραγματική ιστορία της Αντονίνα Ζαμπίνσκι μεταφέρει τώρα στο σινεμά η Νίκι Κάρο, σ' ένα φιλμ που προορίζεται για εξίσου μεγάλη επιτυχία στα ταμεία.

zookeeper's wife 607 Οι πραγματικοί Αντονίνα και Γιαν Ζαμπίνσκι

Στην Πολωνία του 1939, η Αντονίνα Ζαμπίνσκι (ρόλο που στην ταινία κρατά ο Τζέσικα Τσαστέιν φυσικά) κι ο σύζυγός της, Γιαν Ζαμπίνσκι (υποδύεται ο Γιόχαν Χέλντενμπεργκ), διηύθυναν τον διάσημο και πολυσύχναστο ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας. Οταν οι Ναζί κατέκτησαν την Πολωνία, το ζευγάρι αναγκάστηκε ν' αναφέρεται στον αρχι-ζωολόγο του Τρίτου Ράιχ, Λουτς Χεκ (στην ταινία ο Ντάνιελ Μπριλ).

Διαβάστε ακόμη: Painkiller Jane: Η Τζέσικα Τσαστέιν βρήκε τη δική της υπερηρωίδα

zookeeper's wife 607

Τρομοκρατημένοι από τη ναζιστική κατοχή, η Αντονίνα κι ο Γιαν αποφάσιζαν να χρησιμοποιήσουν το ζωολογικό κήπο τους για να φυγαδεύουν Εβραίους, θέτοντας φυσικά την οικογένειά τους και τους ίδιους σε θανάσιμο κίνδυνο. Αυτήν την πραγματική και συναρπαστική ιστορία μεταφέρει στο σινεμά η Νίκι Κάρο, σε μια ταινία με κατ' επιλογή γυναικεία πλειψηφία στο συνεργείο της. Βλέποντας το πρώτο τρέιλερ - το «The Zookeeper's Wife» προορίζεται για τις αίθουσες τον Μάρτιο - το φιλμ μοιάζει ν' αναδύει περισσότερο μελό αέρα, ενώ η Τσαστέιν υποκύπτει στη «μάστιγα» του Αμερικανού ηθοποιού που μιλά με «ξένη», εν προκειμένω πολωνική, προφορά. Ωστόσο μ' ένα τόσο ενδιαφέρον και ανθρωποκεντρικό θέμα, ελπίζουμε στα καλύτερα. Δείτε το τρέιλερ του «The Zookeeper's Wife» παρακάτω.

Περισσότερη Τζέσικα Τσαστέιν:


zookeeper's wife poster 607