Buzz

Τζέσικα Τσαστέιν και Τζος Μπρόλιν, οι Mr & Mrs Country Music

στα 10

Τη θυελλώδη σχέση της Τάμι Γουινέτ με τον Τζορτζ Τζόουνς ετοιμάζονται να μεταφέρουν στην οθόνη οι δυο ηθοποιοί - κι ο Τζος Μπρόλιν βρίσκει κάποια... αυτοβιογραφικά στοιχεία στην ιστορία τους.

Τζέσικα Τσαστέιν και Τζος Μπρόλιν, οι Mr & Mrs Country Music

Η είδηση δεν έρχεται από κάποια εταιρία παραγωγής ή σκηνοθέτη, αλλά από το στόμα του Τζος Μπρόλιν, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Κόναν Ο' Μπράιεν για την προώθηση του «Hail, Caesar!» των αδελφών Κοέν. Κι εκεί ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να συμπρωταγωνιστήσει με την Τζέσικα Τσαστέιν, σε μια ταινία για τη ζωή, τη δραματική σχέση και τη μουσική της Τάμι Γουινέτ και του Τζορτζ Τζόουνς, του «βασιλικού ζεύγους» της country. Χαρακτηριστικά αυτοσαρκαστικός, είπε ο Τζος Μπρόλιν: «Εχω κι εγώ το παρελθόν μου και, όταν έψαχναν να βρουν ποιος είναι ο καλύτερος για να υποδυθεί τον Τζορτζ Τζόουνς, σκέφτηκαν, 'Μήπως ο Μπρόλιν; Ποιός έχει πάει φυλακή τα τελευταία 10 χρόνια; Ας πάρουμε τον Μπρόλιν!'» Ο Μπρόλιν είχε τα θέματά του με τον νόμο στο παρελθόν, έχει συλληφθεί τρεις φορές, μία από καταγγελία της τότε συζύγου του, Νταϊάν Λέιν, για περιστατικό οικογενειακής βίας, μία μαζί με το καστ και το συνεργείο του «W.» για καυγά σε μπαρ κι άλλη μία, μεθυσμένος σε παραλία της Καλιφόρνια, για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Περιστατικά που, όπως ο ίδιος λέει, τον βοήθησαν να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του και να γίνει καλύτερος άνθρωπος και καλύτερος ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ τρώει ξύλο κι ο Τσάνινγκ Τέιτουμ τραγουδά στα πρώτα film clips του «Hail, Caesar!»

τάμι γουινέτ 607

Η Τάμι Γουινέτ κι ο Τζορτζ Τζόουνς τραγούδησαν για χρόνια ως ντουέτο, με μεγάλες επιτυχίες σαν τα «We're Gonna Hold On», «Let's Build A World Together», «Golden Ring», «Near You» και «(We're Not) The Jet Set», παντρεύτηκαν (τρίτος γάμος και για τους δυο), η σχέση τους βασανιστηκε από τον εθισμό του Τζόουνς στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αλλά ακόμα κι αφότου πήραν διαζύγιο, η καλλιτεχνική τους σχέση συνεχίστηκε. Αφθονη μουσική και μια σχέση που περνά διαδοχικά μέσα από πυροτεχνήματα, χρήματα, δόξα, πάθη, καταχρήσεις με country για υπόκρουση; Ξεκινήστε να γυαλίζετε τα Οσκαρ από τώρα! Βέβαια, η περιγραφή της ταινίας παραμένει μόνο στα λόγια του Τζος Μπρόλιν, αλλά πιθανότατα σύντομα θα μάθουμε και κάτι πιο επίσημο. Προς το παρόν, περιμένουμε να δούμε τον Τζός Μπρόλιν στο «Hail, Caesar!» των αδελφών Κοέν και την Τζέσικα Τσαστέιν, λίγο αργότερα, στα «The Death and Life of John F. Donovan» του Ξαβιέ Ντολάν, «Miss Sloane» του Τζον Μάντεν και στο «The Huntsman Winter's War».

Δείτε παρακάτω την Τάμι Γουινέτ και τον Τζορτζ Τζόουνς να τραγουδούν μαζί το «Golden Ring», αλλά και τη Γουινέτ να τραγουδά μόνη το «Stand by Your Man» ζωντανά στο σόου του Τζόνι Κας, έτσι, επειδή μας αρέσει.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: