Buzz

Painkiller Jane: Η Τζέσικα Τσαστέιν βρήκε τη δική της υπερηρωίδα

στα 10

Η εργασιομανής ηθοποιός θα υποδυθεί έναν κόμικ χαρακτήρα που –επιτέλους, έτσι για αλλαγή– δεν ανήκει σε κάποιο από τα γνωστά σύμπαντα της Marvel και της DC Comics.

Painkiller Jane: Η Τζέσικα Τσαστέιν βρήκε τη δική της υπερηρωίδα

Σας αρέσουν οι κινηματογραφικές μεταφορές υπερηρωικών κόμικ, αλλά έχετε βαρεθεί ελαφρώς τον ορυμαγδό ταινιών με χαρακτήρες της Marvel και της DC Comics, και θα θέλατε επιτέλους κάτι διαφορετικό;

Η Τζέσικα Τσαστέιν σας έχει ίσως τη λύση.

Διαβάστε ακόμη: Στο τρέιλερ του «Miss Sloane», η Τζέσικα Τσαστέιν μπορεί να σε πείσει για οτιδήποτε

Painkiller Jane 607

Η εργασιομανής ηθοποιός μοιάζει να βρήκε τη δική της υπερηρωίδα στο πρόσωπο της Painkiller Jane, από την ομώνυμη σειρά κόμικ που δημιούργησαν οι Τζίμι Παλμιότι και Τζο Κεσάδα το 1995, η οποία αν και δεν ανήκει σε κάποιο από τα μεγαθήρια του κόμικ εκδοτικού κόσμου έχει δημιουργήσει ένα αρκετά φανατικό κοινό.

Σύμφωνα με την ιστορία του κόμικ, η ηρωίδα με το όνομα Τζέιν Βάσκο ήταν αρχικά μια μυστική αστυνομικός που διεισδύει σε ένα κύκλωμα εμπορίου ναρκωτικών και λευκής σαρκός, και η οποία έπειτα από μια έκρηξη αναπτύσσει υπεράνθρωπες δυνάμεις επούλωσης που την κάνουν ανίκητη. Κι όπως είναι επόμενο, εγκαταλείπει στη συνέχεια την αστυνομία για να αρχίσει να πολεμά το έγκλημα ως τιμωρός με το ψευδώνυμο Painkiller Jane.

Painkiller Jane 607

Ως εδώ τίποτα που να διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας για τον κόσμο των υπερηρωικών κόμικ, έχουμε ωστόσο εμπιστοσύνη στις ερμηνευτικές ικανότητες της Τσαστέιν, η οποία θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της σε μια τέτοιου είδους ταινία και επιπλέον μοιάζει να πιστεύει αρκετά στο φιλμ ώστε να κρατά και ρόλο συμπαραγωγού.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το ποιος θα αναλάβει τα ηνία της σκηνοθεσίας, στοιχηματίζουμε όμως σε κάποια γυναίκα δημιουργό.

Το κόμικ έχει γνωρίσει στο παρελθόν και μια όχι και τόσο επιτυχημένη τηλεοπτική μεταφορά, το 2007, με πρωταγωνίστρια την Κριστάνα Λόκεν του ολότελα ξεχασμένου πλέον «Terminator 3: Rise of the Machines», η οποία έληξε ωστόσο άδοξα, συναντώντας χλιαρή υποδοχή και κρατώντας μόλις μία σεζόν.

Διαβάστε ακόμη

Painkiller Jane 607