Buzz

Ο Ζακ Σνάιντερ θεωρεί πως η Warner έχει γίνει αρκετά «αντι-Σναϊντερική»

στα 10

Ας μην περιμένουμε άλλη ταινία από το SnyderVerse.

Ο Ζακ Σνάιντερ θεωρεί πως η Warner έχει γίνει αρκετά «αντι-Σναϊντερική»

Μπορεί το «Zack Snyder’s Justice League» να ήταν μια μεγάλη επιτυχία, αλλά για την Warner φαίνεται πως αυτό δεν αρκεί για να την εντυπωσιάσει. Πρόσφατα το στούντιο δήλωσε ξεκάθαρα πως τελείωσε την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ και με το SnyderVerse του και πως ετοιμάζεται να προχωρήσει σε κάτι εντελώς καινούργιο δημιουργικά για το DCEU.

Τότε η CEO της WarnerMedia Studios Αν Σάρνοφ είχε δηλώσει «εκτιμώ ότι αγαπούν [οι φανς] την δουλειά του Ζακ και είμαστε ευγνώμονες για την συνεισφορά του στο DCEU. Με αυτή την ταινία έρχεται και η ολοκλήρωση της τριλογίας του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κάναμε αυτό, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι για τα πλάνα που έχουμε για του πολυδιάστατους χαρακτήρες της DC οι οποίοι αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή.»

Διαβάστε ακόμα: Η Γκαλ Γκαντότ παραδέχτηκε πως ο Τζος Γουίντον είχε απειλήσει την καριέρα της

zack snyder justice league 607

Σε αυτό αναφέρθηκε ο Σνάιντερ σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Jake’s Takes, μια εκπομπή στο YouTube, απαντώντας στην ερώτηση εάν οι φανς μπορούν να έχουν ελπίδες για το #RestoretheSnyderVerse (ένα κίνημα που δημιουργήθηκε στο twitter για να πείσει την Warner να κρατήσει τον Σναίντερ για να κάνει ταινίες για την DC).

«Η Warner έχει γίνει αρκετά αντι-Σναϊντερική. Τι μπορεί να πει κάποιος γι’ αυτό; Προφανώς δεν ενδιαφέρονται για την προσέγγισή μου. Δεν ενδιαφέρονταν και τότε για την προσέγγιση που σκόπευα να ακολουθήσω για το “Justice League”. Σίγουρα είχαν λάβει αποφάσεις πάνω σε αυτό. Αγαπώ τους χαρακτήρες και τους κόσμους αυτούς και πιστεύω πως είναι υπέροχοι για να κάνεις ταινία. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον πέραν του ότι αυτό το κίνημα των φαν και οι προθέσεις ολόκληρης της κοινότητας είναι τόσο αγνές. Και το σέβομαι πραγματικά όλο αυτό. Το μόνο που ελπίζω είναι να επικρατήσει η κοινή λογική [στην Warner] και να δουν πως υπάρχει ένα τεράστιο fandom εκεί έξω που ζητά περισσότερο από αυτό. Αλλά ποιος ξέρει τι θα κάνουν;»

Πάντως και ο Σνάιντερ φαίνεται πως έχει προχωρήσει, ή μάλλον έχει επιστρέψει στις ρίζες του, με τη νέα του ταινία «Army of the Dead» να κυκλοφορεί την Παρασκευή 21 Μαΐου στο Netflix.