Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2013: Το κόκκινο χαλί

στα 10

Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Το ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει, δεν είναι ο μόνος «τζόγος» που έχουν τα κάθε είδους βραβεία. Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, μετράνε επίσης κι εδώ κρατήσαμε για εσάς μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα στιγμιότυπα.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2013: Το κόκκινο χαλί
Τζέσικα Τσαστέιν και η publicist που... μάλλον δεν εγκρίνει!

Το να περπατήσεις από τη μιαν άκρη του κόκκινου χαλιού μέχρι την άλλη, δεν είναι κάτι απλό. Για κάθε κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό του (ή τον σέβεται το Χόλιγουντ) το κόκκινο χαλί είναι μια πολύ σκληρή δουλειά. Συνεντεύξεις, χαμόγελα, πόζες και η πρώτη εμφάνιση που θα καθορίσει την γνώμη ολόκληρου του πλανήτη για σένα: είναι το φόρεμά σου αρκετά καλό (ή κακό); Είναι η συνοδός σου όσο γοητευτική πρέπει; Κι αν τα βραβεία είναι αυτά που τελικά μένουν, κάθε ένας υποψήφιος ή μη δίνει τη δική του μάχη στο κόκκινο χαλί.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα βραβεία της 70ης απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Μετράμε νικητές και ηττημένους, από τη φετινή 70η απονομή...

aΟ Μπράιαν Κράνστον με τον Τζαντ Απατοου

aΜισέλ Ντόκερι, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου ρόλου δραματικής τηλεοπτικής σειράς, με το «Downton Abbey»

aΚόνι Μπρίτον υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου ρόλου δραματικής τηλεοπτικής σειράς, με το «Nashville»

aΖόι Ντεσανέλ υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου ρόλου κωμικής τηλεοπτικής σειράς, με το «New Girl»

aΜάντι Πατίνκιν, υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Β Ανδρικού ρόλου σε τηλεοπτική σειρά «Homeland»

aΗ Μέγκαν Φοξ που θα απονείμει βραβείο και ο συζυγός της Μπράιαν -Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς- Οστιν Γκριν

aΟ Τζέσι Τάιλερ Φέργκιουσον του «Modern Family»

aH Λένα Ντάναμ δυο φορές υποψήφια απόψε για το «Girls». «Μερικές μέρες ο χαρακτήρας μου είναι σαν δίδυμη αδελφή μου, άλλες φορές όχι και τόσο». Εξηγεί πως στο ΗΒΟ την αφήνουν να κάνει ότι θέλει στο σόου, είναι άνετη με το σώμα της, αλλά όχι με αυτό το φόρεμα που φορά απόψε.

aΟι παρουσιάστριες της βραδιάς (και υποψήφιες) Τίνα Φέι κι Εϊμι Πόλερ. Μας δείχνουν τι έχουν στα τσαντάκια τους: απολύτως τίποττα. Υπόσχονται ότι θα εμφανιστούν με ελάχιστα ρούχα και θα διαβάσουν αρκτά από τα ποιήματα που έγραψαν! Επίσης μας δίνουν κανόνες για ένα drinking game που ευφυήραν: Αν κάποιος κλαίει στον ευχαριστήριο λόγο του, πιείτε ένα ποτό. Το ίδιο κι αν περάσατε μια άρχημη εβδομάδα!

aΟ Τζακ Μπλακ, υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα πρώτου Ανδρικού ρόλου στην κατηγορία καλύτερης ταινίας (κωμωδία ή μιουζικαλ), μαζί με τη μαμά του!.

aΗ Λούσι Λιου του «Elementary», θα παρουσιάσει ένα από τα βραβεία της βραδιάς

aΗ Τζένιφερ Λορενς υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου ρόλου σε ταινία (κωμωδία ή μιούζικαλ), με το «Silver Linings Playbook». Είναι λίγο κρυωμένη, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να φορέσει ένα μάλλον αποκαλυπτικό φόρεμα Dior. Δηλώνει πως πρέπει να ξεχνάς τις προσδοκίες που έχουν όλοι οι άλλοι από σένα και να επικεντρώνεσαι στη δουλειά.. Στην αίθουσα πάντως, συμπλήρωσε το outfit με ένα ζακετάκι...

aO Μπένεντικτ Κάμπερμπατς υποψήφιος για το «Sherlock»

aΗ Τζέσικα Τσάστείν υποψήφια Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου ρόλου σε ταινία (δράμα), με το «Zero Dark Thirty»

aTo team του «Newsroom» χαμογελά στο φακό

aΟ Μπράντλεί Κούπερ υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού ρόλου σε ταινία (κωμωδία ή μιούζικαλ), με το «Silver Linings Playbook». «Το καλό είναι ότι η ταινία κέρδισε την φήμη της μέσα από το word of mouth του κόσμου» λέει ο Μπράντλεϊ Κούπερ για το φιλμ και παραδέχεται ότι δεν ήταν σίγουρος ότι θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο, όταν του το ζήτησε ο Ντέιβιντ Ο Ράσελ.

aΣτίβεν Σπίλμπεργκ, Κέιτ Κάπσοου, Χάουαρντ Στρίνγκερ

aΗ Γκλεν Κλόουζ με τον συζυγό της

aΟ Ντάνιελ Κρέγκ με την Ρέιτσελ Βάις

aΗ Νικόλ Κίντμαν δυο φορές υποψήφια απόψε κι ο Κίθ Ερμπαν

aΧάλι Μπέρι

aΑν Χάθαγουεϊ υποψήφια για το «Les Miserables»

aΡομπερτ Πάτινσον

aΛεονάρντο Ντι Κάπριο...

a...και η... αντρίκια χειραψία με τον Μελ Γκίμπσον!_

aΑντέλ

aΤζέρεμι Αϊρονς

aΠολ Ραντ

aΕλεν Χαντ

aΤζον Χαμ

aΧιου Τζάκμαν

aΡοζάριο Ντόσον

aΕϊμι Ανταμς

aΗ Κλερ Ντέινς με τον Χιου Ντάνσι

aΟ Ντάνιελ Ντέι Λούις με τη Ρεμπέκα Μίλερ που κρατά επίμονα την τσάντα της!

aΗ Τζένιφερ Λόπεζ... ξέρει τι την κολακεύει!

aΤζόντι Φόστερ, έτοιμη για όλα

aΗ Κάθριν Μπίγκελοου, ποτέ χωρίς τον Μαρκ Μπόουλ

aΜαριόν Κοτιγιάρ

aΕλεν Μίρεν

aΝαόμι Γουατς με τον Λιβ Σράιμπερ

aΣάλι Φιλντ

aΕλενα Μπόναμ Κάρτερ και Τιμ Μπάρτον με... αυτοκαταστροφικό αξεσοράιζινγκ!

Είπαν στο κόκκινο χαλί

Εϊμι Ανταμς: Το να δουλέψω με τον Πολ Τομας Αντερον ήταν ένα όνειρο ζωής οπως και με τους συμπρωταγωνιστές μου.

Νικόλ Κίντμαν: Σαν ηθοποιός αναζητάς ρόλους που να είναι διαφορετικοί και το γεγονός ότι είμαι υποψήφια και για τους δύο («Paperboy» και «Henmingway & Gellhorn») είναι κάτι συναρπαστικό.

Ζόι Ντεσανέλ: Είναι τέλειο όταν κάνεις μιας σειρά και ο κόσμος τη βλέπει!

Τζορτζ Κλούνεί: Δεν πίνω ποτέ πριν παρουσιάσω ένα βραβείο, όσς φορές το έκανα δνε μου βγήκε σε κακό. Περιμένω μέχρι να τελειώσει η δουλειά.

Αν Χαθαγουεί: Ηταν πολύ τρομακτικό να παίξω τον ρόλο στο«Les Miserables»για χιλιάδες διαφορετικούς λόγους. Το να είσια εδώ, το να έχω φτάσει μέχρι εδώ σημάινει ότι κάτι έχεις κάνει σωστά.

Ντάνιελ Ντέι Λιούς: Μου πήρε εφτά χρόνια να κάνω το φιλμ. Είμαι λίγο αργός. Φοβόμουν ότι αν δεν έκανα καλή δουλειά, δεν θα μπορούσα να δείξω το προσωπό μου στην χώρα σας.

Τζουλιάν Μουρ: Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κάποιον όχι μόνο ζωντανό, αλλά και τόσο παρόντα στις ειδήσεις. Δεν μίλησα με την Τίνα Φέι πριν υποδυθώ την Σάρα Πέιλιν, αλλά είχα δει όλες τις μιμήσεις της.

Ρίτσαρντ Γκιρ: Ημουν στην ινδια όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες. Ειχα το τηλέφωνο κλειστό κι όταν το άνοιξα είχα πενήντα μυνήμταα. Ανυσήχησα ότι κάτι κακό έγινε, αλλά όταν το άνοιξα ήταν απλά γεμάτο από συγχαρητήρια μυνήματα.

Αντέλ: Ηταν μεγάλη υπευθυνότητα να τραγουδήσω το τραγουδι για μια τέτοια συμβολική ταινία, ανσυχούσα μήπως δεν αρέσει στο κοινό, αλλά τελικά είμαι πολυ ευχαριστημένη από το πως πήγαν τα πράγματα.

Τζον Χαμ: Την περασμένη σεζόν ο Ντον Ντρέιπερ ήταν χαρούμενος για λίγο. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν η ευτυχία του θα συνεχιστεί.

Ντένζελ Ουάσινγκτον: Εκανα έρευνα στο youtube για τον ρόλο. Αν γράψεις «μεθυσμένος» στην αναζήτηση θα βρεις μερικά πολύ θλιβερά αποτελέσματα. Ανθρωπους να προσπαθούν να φορέσουν τα παπούτσια τους για πέντε ολόκληρα λεπτα...

Χιου Τζάκμαν: Υπήρχε μια στιγμή λίγες εβδομάδες πριν την ταινία πιυ είχα πολές αμφιβολίες. Το να τραγουδάς μπροστά σε τόσο κόσμο, μοιάζει λίγο με το να κάνεις μια γυμνή σκηνή.

Τζέσικα Τσαστείν: Με ενθουσιάζει το ότι είμαι μέρος μιας ταινίας που προκαλεί διάλογο. Δεν με τρομάζει η αντιπαράθεση που έχει προκαλέσει η ταινία. Η ηρωίδα μου είναι αληθινό πρόσωπο αλλά ως ενεργό μέλος της CIA δεν μπορεί να πάρει το credit της επιτυχίας. Οπότε ο ρόλος είναι ένας φόρος τιμής σε αυτή τη γυναίκα.

Περισσότερες Χρυσές Σφαίρες