Φεστιβάλ / Βραβεία

Δείτε το πρώτο teaser των Golden Globes: θα είναι αστεία τα κορίτσια;

στα 10

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser promo για την 70η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών με τις παρουσιάστριες της βραδιάς - Τίνα Φέι και Εϊμι Πέλερ. Και το στοίχημα είναι: θα μπορέσουν τα κορίτσια να ακολουθήσουν το αιρετικό παράδειγμα του Ρίκι Τζερβέιζ; Δείτε το βίντεο!

Δείτε το πρώτο teaser των Golden Globes: θα είναι αστεία τα κορίτσια;

Για δύο συνεχείς χρονιές, ο Ρίκι Τζερβέιζ είχε τρομοκρατήσει το Χόλιγουντ και είχε διασκεδάσει εμάς με την ιερόσυλη, ανελέητη σάτιρα στους σταρς. Σοκαριστικά innuendos, σπόντες, κλείσιμο ματιού ή ξεκάθαρα καρφιά, κακίες και αλήθειες που κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει από σκηνής βραβείων τον έκαναν ένα από τους πιο διασκεδαστικούς παρουσιαστές μιας βραδιάς, που κακά τα ψέματα, μπορεί να γίνει πολύ βαρετή.

Ο Ρίκι αποφάσισε να μην επιστρέψει και η Ενωση Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ στράφηκε σε δύο μεγάλες κυρίες της αμερικανικής τηλεοπτικής κωμωδίας, απόφοιτες του Saturday Night Live και δημιουργούς δύο ριζοσπαστικών κωμικών σειρών της αμερικανικής τηλεόρασης.

Οι Τίνα Φέι («30 Rock») και Εϊμι Πέλερ («Parks and Recreations») είναι φίλες, συνάδελφοι χρόνια και με κοινή αίσθηση του χιούμορ. Η χημεία τους στα σκετς του SNL ήταν αδιαφιλονίκητη και όλη αυτή η ιδέα της συμπαρουσίασης μοιάζει ιδανική.

Το μόνο που μένει είναι να... δούμε το κείμενο. Τι θα λένε τα χρυσά κορίτσια, τι τόνο θα δώσουν στη βραδιά και αν θα πάνε τη σάτιρα του Τζερβέιζ ένα βήμα παραπέρα, πάντα με το δικό τους στιλ και κωμικό ύφος.

Ενα σύντομο πρώτο teaser της βραδιάς που μόλις κυκλοφόρησε δεν μας λέει πολλά. Δυστυχώς.

Είναι βέβαια νωρίς ακόμα....

Η τελετή απονομής των 70ων Χρυσών Σφαιρών θα γίνει στις 13 Ιανουαρίου 2013. Ενημερωθείτε για τις υποψηφιότητες που μόλις ανακοινώθηκαν εδώ.