Buzz

Το πρώτο τρέιλερ του «The Death and Life of John F. Donovan» αποκαλύπτει το αγγλόφωνο ντεμπούτο του Ξαβιέ Ντολάν

στα 10

Χτυπημένο από τους κριτικούς, αλλά με ένα εντυπωσιακό καστ, το πιο φιλόδοξο φιλμ του Καναδού σκηνοθέτη ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του στις γαλλικές αίθουσες.

Το πρώτο τρέιλερ του «The Death and Life of John F. Donovan» αποκαλύπτει το αγγλόφωνο ντεμπούτο του Ξαβιέ Ντολάν

Εχοντας ήδη μια ταραγμένη σχέση με τους κριτικούς, έπειτα από την υποδοχή που επιφύλαξαν στο «It’s Only the End of the World» κάνοντάς τον μάλιστα να απέχει από το Φεστιβάλ Καννών που φιλοξενούσε συνήθως τις ταινίες του, ο Ξαβιέ Ντολάν εισέπραξε τις χειρότερες ίσως κριτικές της παραγωγικότατης καριέρας του με το αγγλόφωνο ντεμπούτο του, «The Death and Life of John F. Donovan».

Η ταινία καταγράφει τη σχέση που αναπτύσσεται δια αλληλογραφίας ανάμεσα σε ένα αγόρι και έναν νεαρό σταρ και τη θύελλα των media που ξεσηκώνεται όταν αυτή δημοσιοποιείται. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ντολάν δίνει στην ιστορία σχεδόν επικές διαστάσεις, ξετυλίγοντας τα γεγονότα σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους κι ενδεχομένως καταθέτοντας μέσα απ’ αυτήν κάτι από τη δική του σχέση αγάπης-μίσους με τα ΜΜΕ – κόβοντας παράλληλα την πολυδιαφημισμένη συμμετοχή της Τζέσικα Τσαστέιν στο μοντάζ.

Διαβάστε ακόμη: «Matthias & Maxime»: H επόμενη ταινία του Ξαβιέ Ντολάν είναι έτοιμη

The Death and Life of John F. Donovan 607

Αυτό, βέβαια, καθόλου δεν εμπόδισε τους κριτικούς να χαντακώσουν το φιλμ μετά την πρεμιέρα του στο περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο, περιγράφοντάς το ως παραφορτωμένο, κατακερματισμένο και χαοτικό. Οσο για τον Ντολάν, φρόντισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και έχει ήδη έτοιμη τη μικρότερης κλίμακας επόμενη δουλειά του.

The Death and Life of John F. Donovan 607

Με τον Τζέικομπ Τρέμπλεϊ και τον Κιτ Χάρινγκτον στους βασικούς ρόλους, το εντυπωσιακό καστ περιλαμβάνει ακόμα τους Νάταλι Πόρτμαν, Μπεν Σνέτσερ, Σούζαν Σάραντον, Κάθι Μπέιτς, Τάντι Νιούτον και Μάικλ Γκάμπον. Το φιλμ ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του στις γαλλικές αίθουσες στις 13 Μαρτίου, χωρίς ωστόσο να έχει εξασφαλίσει ακόμα διανομή και ημερομηνία εξόδου στην Αμερική.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.


Διαβάστε ακόμη

The Death and Life of John F. Donovan 607