Buzz

Τι είναι αυτό που το λένε φιλία. Ή μήπως αγάπη; Τρέιλερ για το «What if»

στα 10

Θέλοντας να επιβεβαιώσουν την πίστη μας στις ρομαντικές κομεντί, o Ντάνιελ Ράντκλιφ κι η Ζόι Καζάν δοκιμάζουν να ανακαλύψουν αν ένα κορίτσι κι ένα αγόρι μπορούν να είναι φίλοι...

Τι είναι αυτό που το λένε φιλία. Ή μήπως αγάπη; Τρέιλερ για το «What if»

Το «What if» (το οποίο στην πρώτη προβολή του στο φεστιβάλ του Τορόντο τον περασμένο Σεπτέμβριο ονομαζόταν «The F Word»), έχει όλα τα σημάδια μιας μοντέρνας ρομαντικης κομεντί για ένα κοινό που βλέπει τον έρωτα με μια πιο κυνική ματιά: χαριτωμένα όμορφους πρωταγωνιστές, μια ελαφρώς ειρωνική ματιά, ήρωες με hipster φίλους και πάρτι όπου οι καλεσμένοι παίζουν πινγκ πονγκ.

Α, και τον Ανταμ Ντράιβερ που μετά το «Girls» είναι κάτι σαν μια κινούμενη σφραγίδα coolness. Ή κάτι τέτοιο.

Ομως το φιλμ του Μάικλ Ντόους ακόμη κι αν τσεκάρει όλα τα σημεία που ειναι απαραίτητα στην αφηγηματική διαδρομή μιας ρομαντικής κομεντί, έχει χωρίς αμφιβολία κάτι αληθινά ελκυστικό, ίσως γιατί μιλά για κάτι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει απασχολήσει τους περισσότερους από εμάς.

Κι έχει τον Ντάνιελ Ράντκλιφ σε έναν ρόλο που του ταιριάζει γάντι -ναι μας αρέσει στον ρόλο του χαριτωμένου, αμήχανου everyman- και σε ένα απόλυτα πετυχημένο δίδυμο με τη Ζόι Καζάν που εδώ μοιάζει ικανή να εκθρονίσει τη άλλη Ζόι (Ντεσανέλ) από τον ρόλο της βασίλισσας του κινηματογραφικού cute.

Κι αν υπάρχει ένα παράπονο που μπορείς να έχεις για το τρέιλερ του «What If», τότε αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός πως μέσα σε 3.30 λεπτά, μοιάζει να μας δείχνει σχεδόν ολόκληρη την ταινία. Δείτε την ολόκληρη, συγνώμη το τρέιλερ πιο κάτω...

1

Διαβάστε ακόμη: