Buzz

Ο Βιμ Βέντερς ετοιμάζει νέα ταινία - ερωτικό δράμα, χωρίς 3D

στα 10

Κάπου ανάμεσα στη Σομαλία και... στα βάθη του βυθού τοποθετεί ο Βιμ Βέντερς τη νέα του ταινία, με τον Τζέιμς ΜακΑβοϊ πρωταγωνιστή.

Ο Βιμ Βέντερς ετοιμάζει νέα ταινία - ερωτικό δράμα, χωρίς 3D

Ο Τζέιμς Μουρ είναι αιχμάλωτος της Τζιχάντ στη Σομαλία. Η Ντάνιελ Φλάιντερς εξερευνά το βυθό των ωκεανών. Κι οι δυο θέλουν απεγνωσμένα να ξανασυναντηθούν, μετά από την τυχαία γνωριμία τους σε μια παραλία του Ατλαντικού τα προηγούμενα Χριστούγεννα. Αυτή είναι η ιστορία που περιγράφει ο Τζ. Μ. Λέτζαρντ στο μυθιστόρημά του, «Submergence», που κυκλοφόρησε το 2013 και μπήκε στη λίστα των New York Times με τα 100 καλύτερα βιβλία της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη: Μαθαίνοντας τα μυστικά των μεγαλύτερων σκηνοθετών του σύγχρονου σινεμά

Το μυθιστόρημα του Λέτζαρντ θ' αποτελέσει τη βάση για τη νέα ταινία του Βιμ Βέντερς, σε σενάριο της Εριν Ντίγκναμ, με βασικό διαπιστευτήριο το «The Yellow Handkerchief» του 2008, με τον Γουίλιαμ Χερτ και τη Μαρία Μπέλο. Το ρομαντικό θρίλερ για τους δυο εραστές που τούς χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα και χρησιμοποιούν τις κοινές τους μνήμες από τη σύντομη, γεμάτη πάθος σχέση τους, για να επιβιώσουν στο απειλητικό παρόν, θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Μάρτιο, στην Ευρώπη και στην Αφρική. Κι έτσι, τουλάχιστον για τώρα, ο Βιμ Βέντερς αποχωρίζεται το αγαπημένο του 3D, που τελευταία αξιοποίησε στο «Ολα θα Πάνε Καλά». Οσο για τον Τζέιμς ΜακΑβοϊ, μετά το ρομαντικό δράμα «Η Εξαφάνιση της Ελινορ Ρίγμπι», περιμένουμε να τον δούμε σε κάτι ολότελα διαφορετικό, στο «X-Men: Apocalypse», όπου ξαναπιάνει το ρόλο του Καθηγητή Χ.

Διαβάστε ακόμη: