Buzz

Ραντεβού... έξι μήνες αργότερα «Under the Silver Lake»

στα 10

Στις Κάννες άφησε επίγευση γλύκας και απογοήτευσης κι έτσι ο Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ ξαναμοντάρει την ταινία που ακολούθησε το «It Follows»...

Ραντεβού... έξι μήνες αργότερα «Under the Silver Lake»

«Το φιλμ του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ μοιάζει με ένα mixtape που θα έφτιαχνε ένας νεαρός slacker που αγαπάει τη ροκ, τα κόμικς, τα γρήγορα αυτοκίνητα, τις παλιές ταινίες του Χόλιγουντ και τα όμορφα κορίτσια.»

Αυτά γράφαμε στην κριτική του Flix για το «Under the Silver Lake», τη νέα ταινία του δημιουργού των «The Myth of an American Sleepover» και «It Follows», που έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών, ως μια από εκείνες τις ταινίες που τόσο πολύ θέλεις να θαυμάσεις και ν' αγαπήσεις και μαζί να τις μαλώσεις που είναι τόσο ανοικονόμητες.

Διαβάστε την κριτική του Flix εδώ: Η χώρα των θαυμάτων ενός geek millenial στο «Under the Silver Lake» του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ

Under the Silver Lake 607

Κι επειδή οι αντιδράσεις στο λανσάρισμα του φιλμ στις Κάννες ήταν εξίσου ανάμεικτες, φαίνεται πως η παραγωγός A24 πήρε το μήνυμα και άλλαξε την ημερομηνία εξόδου της ταινίας στην Αμερική (και στον κόσμο), από τα τέλη Ιουνίου, στις 7 Δεκεμβρίου. Διάστημα που επιτρέπει στον Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ να αξιοποιήσει το ερχόμενο διάστημα για να ξαναμοντάρει το υλικό του, αν το θελήσει.

Με πρωταγωνιστή τον Αντριου Γκάρφιλντ και με την Ράιλι Κίο να κλέβει τις σκηνές της, το «Under the Silver Lake» παρακολουθεί τον Σαμ, έναν slacker που ζει σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Λος Αντζελες, με μοναδική ασχολία να παρακολουθεί τις γειτόνισσές του με τα κυάλια του. Η εμφάνιση μιας νέας, ξανθιάς, όμορφης κοπέλας θα τον κινητοποιήσει, μέχρι που αυτή θα εξαφανιστεί όσο απότομα εμφανίστηκε. Ο Σαμ θα αναλάβει χρέη ντετέκτιβ προκειμένου να τη βρει, αλλά γρήγορα η έρευνα του θα γίνει μια υπαρξιακή διαδρομή που θα τον οδηγήσει βαθιά σε μια άγνωστη, σκοτεινή χώρα που μοιάζει να κρύβεται κάτω από τη φαινομενικά ηλιόλουστη επιφάνεια της Πόλης των Αγγέλων.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:


under the silver lake 607

Δείτε ακόμη: «Under the Silver Lake» | Ο Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ ακολουθεί με νουάρ βήματα το «It Follows»