Buzz

Είναι επίσημο: ο Μαχερσάλα Αλι θα είναι ο πρωταγωνιστής του «True Detective 3»

στα 10

Η ΗΒΟ το επιβεβαίωσε επισήμως: πρωταγωνιστής του 3ου κύκλου «True Detective» θα είναι ο οσκαρικός Μαχερσάλα Αλι.

Είναι επίσημο: ο Μαχερσάλα Αλι θα είναι ο πρωταγωνιστής του «True Detective 3»

Πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε διαβάσει τις φήμες ότι το συζητούσε. Σήμερα το περιοδικό Variety επικυρώνει μέσω επίσημης δήλωσης της ΗΒΟ ότι ο οσκαρικός ηθοποιός του «Moonlight», Μαχερσάλα Αλι, έδωσε τα χέρια με το κανάλι και θα πρωταγωνιστήσει στον 3ο κύκλο του πολυαναμενόμενου «True Detective».

Εκτός από την επιβεβαίωση του Διευθυντή Προγράμματο του HBO, Κέισι Μπλόις, ο ίδιος ο Αλι το πόσταρε πριν από λίγο στο instagram, κλείνοντας το μάτι στους θαυμαστές που τον ακολουθούν...

true detective 3

Διαβάστε επίσης: True Detective: επιτέλους 3ος κύκλος

Παρόλο το δισταγμό της ΗΒΟ μετά την κακή απόδοση του 2ου κύκλου, κανεις δεν παράτησε το πρότζεκτ. Ενα χρόνο πριν, τον περασμένο Ιούλιο, ο Διευθυντής Προγράμματος του HBO, Κέισι Μπλόις, είχε δηλώσει πώς το «κανάλι είναι ανοικτό στις προτάσεις του Νικ. Θα προτιμούσαμε κάποιος άλλος να το γράψει κι ο Νικ να επιβλέπει. Η σειρά είναι για εμάς ένα πολύτιμο franchise. Δεν έχει πεθάνει, απλά δεν έχουμε ακόμα μια ιδέα για τον τρίτο κύκλο....»

mahershala ali 607

Σήμερα μαθαίνουμε ότι ο δημιουργός Νικ Πιτσολάτο έχει ήδη γράψει τα πρώτα δύο επεισόδια του 3ου κύκλου. Και τα ακόμα πιο συναρπαστικά νέα θέλουν να συνεργάζεται με τον Ντέιβιντ Μιλτς - ναι, του «Deadwood» και του «NYPD Blue».

Παρόλο που τα νέα για τη συμμετοχή του Μαχερσάλα Αλι ήταν συναρπαστικά, τίποτα περισσότερο δεν αποκαλύφθηκε: ούτε ο ρόλος του, ούτε η πλοκή της τρίτης σεζόν, ούτε ποιοι πιθανολογούνται να πλαισιώνουν το καστ. Πρέπει να περιμένουμε.

Να επαναλάβουμε ότι ο Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ έχει δηλώσει επίσης ενδιαφέρον να επιστρέψει; Υπάρχει περίπτωση να ζήσουμε τέτοια έκπληξη;

Διαβάστε ακόμα: