Buzz

True Detective: επιτέλους 3ος κύκλος

στα 10

To HBO αποκαλύπτει ότι ο Νικ Πιτσολάτο έχει γράψει ήδη τα πρώτα δύο επεισόδια. Και με τη βοήθεια ενός πολύτιμου συνεργάτη...

True Detective: επιτέλους 3ος κύκλος

O δεύτερος κύκλος του «True Detective» προβλήθηκε το 2015. Και μετά... σιωπή. Μετά από τον πανικό που μεσολάβησε ανάμεσα στον πρώτο (αριστουργηματικό) και τον δεύτερο (αμφιλεγόμενο) κύκλο του «True Detective», το τέλος του δεύτερου κύκλου βρήκε τους πάντες παγωμένους - και αυτούς που ικανοποιήθηκαν και αυτούς που απογοητεύτηκαν από τους νέους χαρακτήρες, τη νέα ιστορία, τη νέα οπτική πάνω στο έγκλημα και την τιμωρία δια χειρός Νικ Πιτσολάτο.

Tην ευθύνη για την κακή επίδοση (όχι τόσο ίσως σε κριτικές αλλά σε γενική τηλεθέαση) ανέλαβε προσωπικά ο προκάτοχος του Μπλόις, Μάικλ Λομπάρντο δηλώνοντας πως πίεσε τον Πιτσολάτο περισσότερο απ' όσο έπρεπε να παραδώσει τη δεύτερη σεζόν, καταλήγοντας να έχει πολύ λιγότερο χρόνο σε σχέση με την πρώτη.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ συζητά να επιστρέψει στο «True Detective»

True Detective Season 3 607 1

True Detective Season 3 607 2

Φαίνεται όμως ότι το πρότζεκτ δεν έχει εγκαταλειφθεί από το ΗΒΟ. Σήμερα ρεπορτάζ του Entertainment Weekly δηλώνει πώς ο Πιτσολάτο έχει ήδη γράψει τα πρώτα δύο επεισόδια του 3ου κύκλου. Και τα ακόμα πιο συναρπαστικά νέα θέλουν να συνεργάζεται με τον Ντέιβιντ Μιλτς - ναι, του «Deadwood» και του «NYPD Blue».

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Διευθυντής Προγράμματος του HBO, Κέισι Μπλόις, είχε δηλώσει πώς το «κανάλι είναι ανοικτό στις προτάσεις του Νικ. Θα προτιμούσαμε κάποιος άλλος να το γράψει κι ο Νικ να επιβλέπει. Η σειρά είναι για εμάς ένα πολύτιμο franchise. Δεν έχει πεθάνει, απλά δεν έχουμε ακόμα μια ιδέα για τον τρίτο κύκλο....»

Φαίνεται πώς και οι ιδέες βρέθηκαν και ο συνεργάτης του Πιτσολάτο. Περιμένουμε με ανυπομονησία και τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ - κυρίως, το νέο καστ.

Διαβάστε επίσης: