Buzz

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ συζητά να επιστρέψει στο «True Detective»

στα 10

Δείτε το βίντεο: ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ ομολογεί ότι του λείπει τόσο πολύ ο «Ράστι» του «True Detective» που συζητά με τον Νικ Πιτσολάτο να επιστρέψει!

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ συζητά να επιστρέψει στο «True Detective»

Αυτά είναι νέα! Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ είναι πρόθυμος και διαθετειμένος να επιστρέψει στο «True Detective», αν και το ίδιο δεν συμβαίνει με το ΗΒΟ (διαβάστε αναλυτικά).

Εχοντας κερδίσει υποψηφιότητα για Εμμυ για το ρόλο του ντετέκτιβ «Ράστι Κόουλ», ο ΜακΚόναχεϊ ομολογεί on camera ότι του λείπει ο ήρωας και του λείπει η τηλεοπτική σειρά. «Μου λείπει ο Ράστι. Μου λείπει να τον βλέπω τα βράδια της Κυριακής...»

Δείτε κι αυτό: Δείτε το spoof βίντεο που μιξάρει το διαφημιστικό του Μάθιου ΜακΚόναχεϊ για τη Lincoln, με το «True Detective»

matthew mcconaughey true detective 607

Θα επέστρεφε λοιπόν στο ρόλο; «Ναι, θα το έκανα. Εχουμε μάλιστα συζητήσει με το δημιουργό του σόου, Νικ Πιτσολάτο, αυτή την πιθανότητα. Θα έπρεπε όμως να γίνει με σωστό σενάριο και με σωστό τρόπο...»

Μετά την πανωλεθρία του δεύτερου κύκλου, κάποιος να πάρει τηλέφωνο το Γούντι Χάρελσον και να ξεκινήσει τις διαδικασίες επιστροφής, ειδικά όταν και το ΗΒΟ δεν δείχνει διατεθειμένο να προχωρήσει βιαστικά (αν όχι καθόλου) σε ένα τρίτο κύκλο της σειράς.

Δείτε το βίντεο, στο οποίο επίσης ο ΜακΚόναχεϊ περιγράφει πώς γύρισαν τις σκηνές στο ανακριτικό τραπέζι (28 σελίδες μονολόγου) σε μία μέρα (18 ώρες!):


Διαβάστε και δείτε ακόμα: