Φεστιβάλ / Βραβεία

Οταν ο Spider-Man τραγούδησε Rihanna σε ένα επικό lip-synch battle

στα 10

Ένας υπέροχος Τομ Χόλαντ κάνει τους πάντες να παραληρούν σε μια εξαιρετική performance από τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά βραβεία του MTV.

Οταν ο Spider-Man τραγούδησε Rihanna σε ένα επικό lip-synch battle

Την Κυριακή που μας πέρασε δόθηκαν τα ανανεωμένα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά βραβεία του MTV. Και ενώ η απονομή έκρυβε πολλές, ευχάριστες, εκπλήξεις με πολλές αναφορές στην ποπ κουλτούρα, τίποτα, μα τίποτα, δεν έχει συζητηθεί τόσο πολύ από τα συγκεκριμένα βραβεία όσο η εξαιρετική performance του Τομ – με λένε Spider-Man – Χόλαντ ο οποίος στο Lip Synch Battle το οποίο έγινε πριν ξεκινήσει η τελετή απονομής των βραβείων.

Διαβάστε ακόμα: Κι όμως, ο νέος Σπάιντερμαν είναι κάπως cute! Δείτε το νέο τρέιλερ του «Spider-Man: Homecoming»

Ο Χόλαντ βρέθηκε σε θέσεις μάχης εναντίον της συμπρωταγωνίστριάς του από το «Spider-Man: Homecoming» Ζεντάιγια η οποία μιμήθηκε τον Μπρουνο Μαρς. Ο Χόλαντ ξεκίνησε να τραγουδάει το «Singing in the Rain» ως ένας νέος Τζιν Κέλι, αλλά γρήγορα όλα αυτά άλλαξαν όταν μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία στην Rihanna και άρχισε να τραγουδάει και να χορεύει το «Umbrella».

Όπως ήταν φυσικό το κοινό που βρισκόταν κάτω από την σκηνή άρχισε να παραληρεί καθώς χορευτές άρχισαν να συνοδεύουν τον Χόλαντ σε ένα εξαιρετικό performance, το οποίο κατέληξε αφήνοντας του πάντες… μούσκεμα. Στην κυριολεξία. Μπορεί το MTV να μην αναδεικνύουν τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, αλλά ξέρουν να κάνουν σόου.

Απολαύστε ξανά και ξανά τον Τομ Χόλαντ στο βίντεο που ακολουθεί.


Διαβάστε ακόμη:

umbrella