Buzz

H τρίτη φορά θα είναι η καλύτερη; Ο Spider-Man επιστρέφει για το δεύτερο reboot του μέσα σε 15 χρόνια

στα 10

Μετά την εμφάνισή του στο τρέιλερ του «Captain America: Civil War», ο Spider-Man επιστρέφει γιο το δεύτερο του reboot και πιο στενούς δεσμούς με το σύμπαν της Marvel.

H τρίτη φορά θα είναι η καλύτερη; Ο Spider-Man επιστρέφει για το δεύτερο reboot του μέσα σε 15 χρόνια

H νέα ταινία του Spider-Man είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθοσυες στις 7 Ιουλίου του 2017, ο τίτλος της αποκαλύφθηκε και επίσημα χθες στο CinemaCon στο Λας Βέγκας - είναι «Spider-Man: Homecoming» και μέχρι στιγμής εκτός από το όνομα του Τομ Χόλαντ - που υποδύεται τον Πίτερ Πάρκερ - πρωταγωνιστούν η Μαρίσα Τομέι στο ρόλο της Θείας Μέι και η Ζεντάγια (σταρ του Disney Channel) στο ρόλο της Μισέλ που δεν είναι η κοπέλα ή το ερωτικό ενδιαφέρον του Πίτερ Πάρκερ, αλλά ένας χαρακτήρας που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Τζον Βατς (με προϋπηρεσιά το «Cop Car» με τον Κέβιν Μπέικον), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Τζον Φράνσις Ντέιλι και Τζόναθαν Γκολνστάιν (είναι το δίδυμο, ευτυχώς πίσω από το «Cloudy with a Chance of Meatballs» και δυστυχώς του «Vacation») με τον Κέβιν Φάιγκ της Marvel να υπόσχεται πως η ταινία θα έχει μια αίσθηση «Τζον Χιουζ».

Διαβάστε ακόμη: Ο Τομ Χόλαντ είναι ο νέος Spider-Man, αλλά είχαμε στ' αλήθεια ανάγκη από ακόμη έναν;

Spider-Man Homecoming

«Το υπέροχο με τους αντιπάλους του Σπάιντι είναι ότι υπάρχουν πολλοί. Και έχουμε δει πολλούς σε άλλες ταινίες. Πολλοί από τα κόμικς δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη σε ταινίες. Οπότε θα κάνουμε ένα συνδυασμό», ομολόγησε ο Φάιγκ για τους κακούς που θα σταθούν απέναντι στο νέο Ανθρωπο-Αράχνη - με πιθανότερο τον Vulture, ενώ ο Τομ Χόλαντ - που διαδέχεται τον Τόμπι Μαγκουάιαρ και τον Αντριου Γκάρλφιλντ - εξήγησε τον τίτλο της ταινίας: «Ο Πίτερ προσπαθεί να βρει το δρόμο για το σπίτι.»

Σε συνδυασμό με την πρώτη εμφάνιση του Τομ Χόλαντ ως Spider-Man στο «Captain America: Civil War», οι νέες ταινίες του ήρωα θα είναι ενσωματωμένες στο σύμπαν της Marvel. Μια σκηνή που προβλήθηκε στο CinemaCon δείχνει τον Spider-Man να φτάνει σπίτι και να βλέπει τη θεία του μαζί με τον Τόνι Σταρκ.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Το «Captain America: Civil War» έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς

Αυτό είναι το δεύτερο reboot του κινηματογραφικού Spider-Man. Το 2002 ο Σαμ Ράιμι γύρισε το «Spider-Man» και ακόμη δύο συνέχειες, το 2012 ο Αντριου Γκάρφιλντ συστήθηκε ως Amazing Spider-Man και ένα ακόμη σίκουελ και τώρα ο Τομ Χόλαντ παίρνει τη σκυτάλη...

Spider-Man Gif Civil War

Δείτε ακόμη: O κόσμος δεν χορταίνει να βλέπει το νέο τρέιλερ του «Captain America: Civil War»