Buzz

Ο Τομ Χόλαντ είναι ο νέος Spider-Man, αλλά είχαμε στ' αλήθεια ανάγκη από ακόμη έναν;

στα 10

Η Sony ανακοίνωσε όλο περηφάνια τον ηθοποιό που θα πάρει τη σκυτάλη για να υποδυθεί τον νέο Spider-Man και τον σκηνοθέτη που θα τον οδηγήσει στις νέες του περιπέτειες. Γιατί, όμως, κάπως βαρεθήκαμε ήδη;

Ο Τομ Χόλαντ είναι ο νέος Spider-Man, αλλά είχαμε στ' αλήθεια ανάγκη από ακόμη έναν;

Ξέραμε πως εδώ και πολύ καιρό η Sony έψαχνε τον ηθοποιό και τον σκηνοθέτη για ακόμη ένα reboot του «Spider-Man» και να που τώρα βρέθηκαν και οι δύο.

Ο Τομ Χόλαντ θα είναι ο νέος Πίτερ Πάρκερ, αφού εντυπωσιάσε τους παραγωγούς, τόσο από τις ερμηνείες του στο «The Impossible» του Χουάν Αντόνιο Μπαγιονά και στο τηλεοπτικό «Wolf Hall», όσο και στα δοκιμαστικά που έκανε για το ρόλο.

Ο 19χρονος Βρετανός ηθοποιός - που διέπρεψε και ως Billy Elliot στην ομώνυμη παράσταση στο Λονδίνο - έρχεται να διαδεχθεί τον Τόμπι Μαγκουάιαρ, που πρωταγωνίστησε στις τρεις ταινίες του Σαμ Ράιμι και τον Αντριου Γκάρφιλντ, που πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες, το «The Amazing Spider-Man» και στο «The Amazing Spider-Man 2».

Διαβάστε ακόμη: Ο «Ant-Man» παίζει με τους μεγάλους

Tom Holland 607 Ο Τομ Χόλαντ σε σκηνή από το «The Impossible»

Τη νέα περιπέτεια του Spider-Man που θα ετοιμαστεί για να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2017 θα υπογράφει σκηνοθετικά ο Τζον Γουάτς, το όνομα του οποίου ακούστηκε ιδιαίτερα στο φετινό Φεστιβάλ του Sundance, όπου έκανε πρεμιέρα το «Cop Car» με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Μπέικον.

Ο Τομ Ρόθμαν της Sony δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη μέρα εδώ στη Sony. O Κέβιν, η Εϊμι και οι ομάδες τους έκαναν απίστευτη δουλειά. Η διαδικασία που ακολουθεί η Marvel είναι πολύ εξονυχιστική και γι' αυτό τα αποτελέσματα είναι πάντα εντυπωσιακά. Εχω εμπιστοσύνη πως ο Spider-Man δεν θα είναι η εξαίρεση. Εχω δουλέψει με πολλούς ανερχόμενους σκηνοθέτηες που έγιναν σούπερ σταρς και πιστεύω ότι ο Τζον είναι ένα εξέχον ταλέντο. Για τον ίδιο τον Spidey, είδαμε πολλούς υπέροχους νεαρούς ηθοποιούς αλλά οι οντισιόν του Τομ ήταν ξεχωριστές.»

Ο παραγωγός Κέβιν Φάιγκ δήλωσε: «Οπως και με τον Τζέιμς Γκαν, τον Τζος Γουίντον και τους αδελφούς Ρούσο, λατρεύουμε να ανακαλύπτουμε νέες, συναρπαστικές φωνές για να ζωντανέψουν τους χαρακτήρες. Περάσαμε πολύ καιρό με τον Τζον και βρήκαμε τη δουλειά του εμπνευστική.»

Η Εϊμι Πασκάλ, η τρίτη της παρέας, δήλωσε: «Η Sony, η Marvel, ο Κέβιν και εγώ, όλοι γνωρίζαμε πως για τον Πίτερ Πάρκερ έπρεπε να βρούμε ένα ζωντανό, ταλαντούχο νέο ηθοποιό, ικανό να ενσαρκώσει έναν από τους πιο γνωστούς ήρωες στον κόσμο. Με τον Τομ, βρήκαμε τον τέλειο ηθοποιό που θα φέρει τον Spider-Man μέσα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.»

Από τα συμφραζόμενα της Εϊμι Πασκάλ μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει πως η πρώτη εμφάνιση του Τομ Χόλαντ ως Spider-Man θα γίνει στο τρίτο μέρος του Captain America («Captain America: Civil War»), ώστε να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο σύμπαν πριν βγει μόνος του για μια βόλτα στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2017. Ακόμη κι αν κανείς δεν ζήτησε ένα νέο reboot του Spider-Man, όλα είναι υπολογισμένα σε μια βιομηχανία που τρέχει πιο γρήγορα και από την ανθρώπινη σκέψη, ώστε οι ηθοποιοί κάποια στιγμή να τελειώνουν, αλλά οι ήρωες ποτέ...

Διαβάστε ακόμη: