Buzz

O Spider-Man και ο Star Lord θα πολεμήσουν δίπλα με τους Εκδικητές στο «Avengers: Infinity War»

στα 10

Η νέα ταινία της Marvel φαίνεται ήδη επικά εντυπωσιακή!

O Spider-Man και ο Star Lord θα πολεμήσουν δίπλα με τους Εκδικητές στο «Avengers: Infinity War»

Τα γυρίσματα του «Avengers: Infinity War» έχουν ήδη ξεκινήσει, και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα και να απαντήσει σε μια από τις μεγαλύτερες φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με την νέα ταινία της Marvel. Σε ένα βίντεο το οποίο πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, o Ντάουνι Τζούνιορ αποκάλυψε πως ο ίδιος ο Spider-Man, Τομ Χόλαντ, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα ταινία των Avengers, λύνοντας έτσι την απορία χιλιάδων φαν για το αν ο άνθρωπος αράχνη θα πολεμήσει μαζί με τους Εκδικητές εναντίον του Thanos.


Διαβάστε ακόμα: Make Mine Marvel: Ο πλήρης οδηγός του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel

Αργότερα στο σετ ήρθε και ο Κρις Πρατ, ο Star Lord του «Guardians of the Galaxy», για να επιβεβαιώσει κι αυτός την παρουσία του στα γυρίσματα, μαζί με τους σκηνοθέτες Τζο και Άντονι Ρουσό.

Ταυτόχρονα η Marvel κυκλοφόρησε ένα βίντεο για το ξεκίνημα των γυρισμάτων του «Avengers: Infinity War» το οποίο δείχνει, ανάμεσα σε άλλα, καινούργιες φωτογραφίες, αλλά και σχέδια διαφόρων χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένου και του Thanos το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Το «Avengers: Infinity War» θα χωριστεί σε δυο μέρη, με το πρώτο μέρος να κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 4 Μαΐου 2018.


Διαβάστε ακόμη:

avengers2