Buzz

Ο θρυλικός δημιουργός της Marvel, Σταν Λι, αποκτά τη δική του (περίπου) υπερηρωική ταινία!

στα 10

H Fox αγόρασε τα δικαιώματα της ζωής του, για να τη μετατρέψει σε μια κινηματογραφική περιπέτεια εποχής.

Ο θρυλικός δημιουργός της Marvel, Σταν Λι, αποκτά τη δική του (περίπου) υπερηρωική ταινία!

Αν οι αναρίθμητες υπερηρωικές ταινίες της Marvel –και όχι μόνο– που μοιάζουν να έχουν καταλάβει πλέον ένα τεράστιο ποσοστό της σύγχρονης χολιγουντιανής βιομηχανίας δεν σας ήταν αρκετές, τώρα ένα άλλο στούντιο είχε μια άκρως εκκεντρική ιδέα που σχετίζεται άμεσα με τον είδος αυτό.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, λοιπόν, η Fox αγόρασε τα δικαιώματα της ζωής του θρυλικού κόμικ δημιουργού Σταν Λι, με το πλάνο να φτιάξει μια όχι ακριβώς συμβατική βιογραφική ταινία, αλλά ένα φιλμ δράσης εμπνευσμένο από τη ζωή του. Ή, όπως περιέγραψαν κάποιοι την ταινία, ως μια περιπέτεια εποχής στο ύφος του «Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία».

Προς το παρόν, το στούντιο βρίσκεται σε αναζήτηση σεναριογράφου ο οποίος θα μπορέσει να φέρει εις πέρας το αλλοπρόσαλλο αυτό πρότζεκτ, οπότε καμία άλλη λεπτομέρεια δεν έχει γίνει γνωστή πέραν του ότι η ταινία θα εκτυλίσσεται στη δεκαετία του ’70.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αναζητά παράλληλες πραγματικότητες στο νέο τρέιλερ του «Doctor Strange»

Stan Lee 607

Το σχέδιο ακούγεται ακόμα πιο παράδοξο αν αναλογιστεί κανείς ότι λογικά η Fox δεν θα έχει πρόσβαση ή άδεια να χρησιμοποιήσει τους διάσημους χαρακτήρες που ο Λι δημιούργησε μαζί με τον σχεδιαστή Τζακ Κέρμπι (όπως οι X-Men, ο Hulk, ο Thor, ο Iron Man, οι Εκδικητές και οι Φανταστικοί Τέσσερις) ή με τον Στιβ Ντίτκο (Dr. Strange, Spider-Man), καθώς τα δικαιώματά τους (εκτός από εκείνα των X-Men και των Fantastic Four) ανήκουν προφανώς στη Marvel και στην Disney.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι ο 93χρονος σήμερα Λι έχει κάνει cameo εμφανίσεις σε αρκετές από τις κινηματογραφικές περιπέτειες της Marvel, οπότε τίποτα δεν αποκλείει να τον δούμε ως γκεστ και στην ταινία για τη δική του ζωή.

Και μπορεί το πόστερ που ακολουθεί να αποτελεί απλώς δημιουργία ενός φανατικού θαυμαστή του Σταν Λι, ο οποίος είχε ήδη φαντασιωθεί ένα βιογραφικό φιλμ βασισμένο στη ζωή του πριν από την εν λόγω ανακοίνωση της Fox, ωστόσο εύκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε τον Μπράιαν Κράνστον να τον υποδύεται, αν τελικά το εξωφρενικό αυτό σχέδιο φτάσει ποτέ στη μεγάλη οθόνη.

Προς το παρόν, η ιδέα εξακολουθεί να μας ακούγεται σχεδόν σαν πρωταπριλιάτικο αστείο.

Διαβάστε ακόμη

Stan Lee fanmade poster 607