Buzz

Και ο Τομ Χανκς θέλει τον Ιντρις Ελμπα στον ρόλο του επόμενου Τζέιμς Μποντ

στα 10

Κι άλλος ένας ηθοποιός τάχτηκε υπέρ του Ιντρις Ελμπα ως ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Τώρα το μόνο που μένει είναι να το πάρουν απόφαση και οι παραγωγοί του franchise.

Και ο Τομ Χανκς θέλει τον Ιντρις Ελμπα στον ρόλο του επόμενου Τζέιμς Μποντ

Το μακρύ ταξίδι για την εύρεση του νέου Τζέιμς Μποντ συνεχίζεται. Ολο αυτόν τον καιρό μπορεί να έχουν ακουστεί διάφορά ονόματα ηθοποιών, από τους οποίους ένας από αυτούς ίσως αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ στο μέλλον, αλλά οι παραγωγοί Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον κρατάνε το στόμα τους κλειστό.

Πάντως για τον Τομ Χανκς έχει την δική του άποψη για το θέμα. Μιλώντας στο BBC ο αγαπητός ηθοποιός ανέφερε πως ο Ιντρις Ελμπα είναι ο καταλληλότερος για τον ρόλο αυτό. «Ο Τζέιμς Μποντ έχει άδεια να σκοτώνει. Θα έδινα αυτή την άδεια στον Ιντρις Ελμπα με βάση τη δουλειά που τον έχω δει να κάνει», εξήγησε ο Χανκς.

Η γνώμη του Χανκς τον φέρνει σε συμφωνία με ηθοποιούς όπως ο Πιρς Μπρόσναν και αμέτρητους θαυμαστές που έχουν υποστηρίξει τον Ελμπα για τον ρόλο. Αλλα ο Ελμπα φαίνεται να μην του αρέσει και τόσο αυτή η ιδέα πλέον. Αφού συνδέθηκε με τον ρόλο για πάνω από μια δεκαετία, ο ηθοποιός αρνήθηκε πρόσφατα ότι είχε σοβαρό ενδιαφέρον για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία Μποντ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τάρον Εγκερτον δηλώνει πως δεν είναι ο σωστός ηθοποιός για να παίξει τον Τζέιμς Μποντ

Idris Elba 607

«Ομως, αυτό που με απογοητεύει είναι η ίδια η συζήτηση. Οταν βλέπεις σχόλια από τον κόσμο της τάξεως «αυτό δε γίνεται!» Και όλα καταλήγουν στο χρώμα του δέρματός μου. Αν έπαιρνα το ρόλο και δεν λειτουργούσε η ταινία, θα το χρεωνόταν το χρώμα του δέρματός μου; Αν λειτουργούσε, πάλι θα έλεγαν "παρόλο το χρώμα του δέρματός του"; Ολο αυτό είναι πολύ πικρό. Και δε χρειάζεται να μπαίνω σε μία τόσο δύσκολη θέση...» είχε δηλώσει παλιότερα.

Πάντως διάφορα άρθρα δείχνουν ως επόμενο Μποντ τον Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον, ο οποίος μάλιστα είχε επιβεβαιώσει πως έχει συναντηθεί με τους Μπρόκολι. Μιλώντας μάλιστα στο Variety οι Μπρόκολι και Γουίλσον ξεκαθάρισαν πως ψάχνουν έναν ηθοποιό για να δεσμευτεί στον ρόλο για 10-12 χρόνια (ο Κρεγκ έπαιξε τον Μποντ σε πέντε ταινίες σε μια διάρκεια 15 χρόνων). Και ίσως τον βρήκαν στο πρόσωπο Τέιλορ-Τζόνσον. Ελπίζουμε πως θα μάθουμε σύντομα ποιος θα είναι αυτός που θα κερδίσει αυτόν τον γεμάτο κύρος ρόλο.