Buzz

Ο Τάρον Εγκερτον δηλώνει πως δεν είναι ο σωστός ηθοποιός για να παίξει τον Τζέιμς Μποντ

στα 10

Οπως λέει ο ίδιος «πρέπει να έχεις σταθερά ένα σώμα σαν αρχαιοελληνικό άγαλμα κι εγώ πάντα πάλευα με το βάρος μου».

Ο Τάρον Εγκερτον δηλώνει πως δεν είναι ο σωστός ηθοποιός για να παίξει τον Τζέιμς Μποντ

Οπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο Τάρον Εγκερτον αναγκάζεται να απαντήσει σε ερωτήσει για το εάν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Αν και μέχρι στιγμής οι παραγωγοί Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον κρατάνε το στόμα τους κλειστό για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ στις επόμενες ταινίες, το όνομα του Εγκερτον είχε ακουστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στα ονόματα των Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον, Χένρι Κάβιλ, Ιντρις Ελμπα, Τομ Χάρντι, Τομ Χόλαντ και Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ.

Παρόλα αυτά όμως ο Εγκερτον συνεχώς απορρίπτει τις όποιες φήμες ακούγονται για το πως εκείνος θα είναι ο επόμενος Μποντ. «Δεν νομίζω ότι είμαι η σωστή επιλογή για αυτόν τον ρόλο. Πρέπει να έχεις σταθερά ένα σώμα σαν αρχαιοελληνικό άγαλμα για να είσαι αυτός ο τύπος. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο προσπαθώ ακόμα. Πάντα πάλευα με το βάρος μου», δήλωσε ο Εγκερτον στην εφημερίδα The Telegraph.

Διαβάστε ακόμα: «Top Secret»: Μια έκθεση «κρυμμένο μυστικό» στην Ταινιοθήκη της Γαλλίας

Taron Egerton

Και συνέχισε λέγοντας «είναι λίγο σαν να είσαι πρεσβευτής της επωνυμίας του Μποντ καθώς και να είσαι και ηθοποιός. Και αυτό θα μπορούσε να είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι διάβασα ότι η [παραγωγός] Μπάρμπαρα Μπρόκολο είπε ότι είναι μια δέσμευση 15 ετών. Είναι κάπως άσχετο το πώς νιώθω γι' αυτό, ούτως ή άλλως, γιατί μπορώ να σας πω ότι δεν υπήρξαν τηλεφωνήματα.»

Πάντως διάφορα άρθρα δείχνουν ως επόμενο Μποντ τον Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον, ο οποίος μάλιστα είχε επιβεβαιώσει πως έχει συναντηθεί με τους Μπρόκολι. Ελπίζουμε πως θα μάθουμε σύντομα ποιος θα είναι αυτός που θα κερδίσει αυτόν τον γεμάτο κύρος ρόλο.