Buzz

«Toilet: A Love Story»: Μια ρομαντική Bollywood κωμωδία με κοινωνικό μήνυμα!

στα 10

Πως πείθεις ένα ολόκληρο έθνος να μην αφοδεύει δημοσίως; Φυσικά μέσω του σινεμά.

«Toilet: A Love Story»: Μια ρομαντική Bollywood κωμωδία με κοινωνικό μήνυμα!

Σε μια χώρα της οποίας το 60% του πληθυσμού δεν έχει πρόσβαση σε τουαλέτα, ένα πρόβλημα όπως αυτό της δημόσιας αφόδευσης μπορεί να πάρει τεράστιες και εξαιρετικά δύσοσμες διαστάσεις. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια από τις πιο πολυπληθείς χώρες του πλανήτη με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο κατοίκους.

Πως μπορείς να πείσεις λοιπόν μια τόσο μεγάλη μάζα ανθρώπων ότι η τουαλέτα δεν είναι πολυτέλεια μα ανάγκη; Μα φυσικά μέσα από το σινεμά, που εξακολουθεί να αποτελεί την πιο μαζική μορφή διασκέδασης αλλά και εγκαθίδρυσης ή αλλαγής νοοτροπιών και συμπεριφορών.

toilet a love story 607

Και κάπως έτσι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του Bollywood, ο Ακσάι Κουμάρ, πρωταγωνιστεί στο «Toilet: A Love Story», στον ρόλο ενός χωρικού ο οποίος παντρεύεται μια μορφωμένη και δυναμική γυναίκα, η οποίο ανακαλύπτει προς μεγάλη της (δυσάρεστη) έκπληξη, ότι το σπίτι που πρόκειται να ζήσουν δεν έχει τουαλέτα. Κι αρνείται να μετακομίσει εκεί, μέχρις ότου ο σύζυγος της εγκαταστήσει μία. δε

Δείτε ακόμη: «Ποιος ζωγράφισε τα πέη;»: Το «American Vandal» του Netflix λύνει το μυστήριο...

toilet a love story 607

Η ταινία είναι φυσικά μια κωμωδία με μουσικοχορευτικά νούμερα και φαρσικά στοιχεία, αλλά κι ένα σημαντικό λόγο ύπαρξης αφού όπως λέει κι ο χαρακτήρας της ταινίας «δεν έχει να κάνει με την αφόδευση, μα με τον ίδιο τον τρόπο σκέψης μας». Και το φιλμ φιλοδοξεί να ρίξει μια για πάντα τον παλιό τρόπο σκέψης, κατ ευθείαν στην τουαλέτα!


Δείτε ακόμη: