Buzz

Ο Αντριου Γκάρφιλντ είναι μια μουσική ιδιοφυΐα στο νέο τρέιλερ του μιούζικαλ «tick, tick… BOOM!»

στα 10

Και ακούστε τον να τραγουδάει το πρώτο τραγούδι που ακούγεται στην ταινία με τίτλο «30/90».

Ο Αντριου Γκάρφιλντ είναι μια μουσική ιδιοφυΐα στο νέο τρέιλερ του μιούζικαλ «tick, tick… BOOM!»

Ο Λιν-Μάνουελ Μιράντα έχει γράψει τραγούδια όχι μόνο για μερικά από τα πιο πετυχημένα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, όπως το «Hamilton» και το «In the Heights», το οποίο μάλιστα μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη πρόσφατα, αλλά και για ταινίες όπως το «Βαϊάνα» και το επερχόμενο «Encanto» για την Disney. Μετά και τις πρόσφατες ερμηνείες του στα «Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει», και στις τηλεοπτικές σειρές «Fosse/Verdon» και «His Dark Materials», ο Μιράντα αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να σκηνοθετήσει.

Η ταινία του με τίτλο «tick, tick... BOOM!» είναι μια διασκευή του αυτοβιογραφικού μιούζικαλ του Τζόναθαν Λάρσον, που έφερε την επανάσταση στο θέατρο ως ο δημιουργός του «Rent», ένα μιούζικαλ που πραγματεύεται την επίκαιρη ανησυχία μιας ομάδας καλλιτεχνών υπό την σκιά της επιδημίας του HIV/AIDS με τον Λάρσον όμως να μην προλαβαίνει να ζήσει την επιτυχία του έργου του, μιας και πέθανε λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζόσουα Οπενχάιμερ θα σκηνοθετήσει μιούζικαλ με πρωταγωνίστρια την Τίλντα Σουίντον

tick tick boom

Το σενάριο είναι του βραβευμένου με Tony Στίβεν Λέβενσον και η παραγωγή είναι από τους Μπράιαν Γκρέιζερ και Ρον Χάουαρντ για την Imagine Entertainment, την Τζούλι Ο και τον Μιράντα. Πρωταγωνιστούν ο υποψήφιος για Όσκαρ και βραβευμένος με Tony Αντριου Γκάρφιλντ, η Αλεξάντρα Σιπ, ο υποψήφιος για Tony Ρόμπιν ντε Χεσούς, ο υποψήφιος για Tony Τζόσουα Χένρι, ο υποψήφιος για Emmy Εμτζέι Ροντρίγκεζ, ο βραβευμένος με Emmy Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, ο Ταρίκ Τρότερ, η βραβευμένη με Emmy και Tony Τζούντιθ Λάιτ και η Βανέσα Χάτζενς.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη η ταινία ακολουθεί τον Τζον, έναν νεαρό θεατρικό συνθέτη, ο οποίος εργάζεται ως σερβιτόρος στη Νέα Υόρκη του 1990, γράφοντας παράλληλα το έργο που ελπίζει ότι θα γίνει το επόμενο μεγάλο αμερικανικό μιούζικαλ. Λίγες μέρες πριν από τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσει το έργο του, ο Τζον δέχεται πιέσεις από παντού: από την κοπέλα του, τη Σούζαν, η οποία ονειρεύεται μια καλλιτεχνική ζωή μακριά από τη Νέα Υόρκη, τον φίλο του, τον Μάικλ, που εγκατέλειψε τα όνειρά του και επέλεξε μια ζωή με οικονομική ασφάλεια, και το ξέσπασμα της επιδημίας του AIDS που πλήττει ανελέητα την καλλιτεχνική κοινότητα. Με τον χρόνο να τον πιέζει, ο Τζον βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση της ζωής του και έρχεται αντιμέτωπος με την ερώτηση που όλοι θα χρειαστεί κάποια στιγμή να απαντήσουμε: Τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουμε με τη ζωή που έχουμε;

tick tick boom

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τις Αμερική στις 17 Νοεμβρίου ενώ λίγες μέρες αργότερα, στις 19 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix. Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της ταινίας και ακούστε το πρώτο τραγούδι το οποίο ερμηνεύει ο Γκάρφιλντ με τίτλο «30/90».