Τα πρόσωπα του 57ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στην κάμερα του Flix #4

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ 10 NOV 2016  /  Flix Team

Η Σοφία Κόκκαλη, ο Ζεκί Ντεμίρκουμπουζ, ο Κρίστι Πουίου και ο Γιώργος Αρβανίτης μιλούν στην κάμερα του Flix καθώς το 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης φτάνει στις τελευταίες ημέρες του.

Ανάμεσα στο χειμωνιάτικο σκηνικό που έκανε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να μοιάζει από μόνο του... σινεμά και την είδηση της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ που ήταν η «ταινία» που συζητήθηκε περισσότερες τις τελευταίες ώρες, η κάμερα του Flix αγνόησε το ψιλόβροχο για να συναντήσει:

  • την Σοφία Κόκκαλη, θαρραλέα πρωταγωνίστρια στο «Νήμα» του The Boy

  • τον Ζεκί Ντεμίρκουμπουζ, πατέρα του νέου τουρκικού σινεμά στον οποίο είναι αφιερωμένη η ρετροσπεκτίβα του τμήματος «Ματίες στα Βαλκάνια»

  • τον Κρίστι Πουίου, που ήρθε από το Βουκουρέστι στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκινητό του, μια ημέρα πριν το «Sieranevada» βγει και στις ελληνικές αίθουσες

  • τον Γιώργο Αρβανίτη, από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Δείτε το βίντεο εδώ:


Περισσότερα πρόσωπα του 57ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης:

Το Flix θα σας μεταφέρει καθημερινά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης - μέσα κι έξω από τις σκοτεινές αίθουσες - ως τη λήξη του, την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα θέματα του Flix για το Φεστιβάλ

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.