Buzz

The Muppets: Ενα ακόμα, τελευταίο, trailer-παρωδία

στα 10

Ενα μήνα πριν βγουν στις αμερικανικές αίθουσες, τα αξιαγάπητα Muppets συνεχίζουν την διαφημιστική τους καμπάνια με ένα, τελευταίο υπόσχονται, trailer που σατιρίζει άλλες κινηματογραφικές επιτυχίες. Δείτε λοιπόν... την Τελευταία Παρωδία!

The Muppets: Ενα ακόμα, τελευταίο, trailer-παρωδία

E-ε-έρχονται! Μετά από 12 χρόνια (όταν είχαν κυκλοφορήσει το «Muppets from Space») τα Muppets επιστρέφουν σε μία αίθουσα της γειτονιάς μας. Κι εμείς ...ανυπομονούμε! Τα έχουμε συνδυάσει με το πιο ιερόσυλο, ανατρεπτικό χιούμορ της μικρής οθόνης της παιδικής μας ηλικίας και περιμένουμε να αναστήσουν κάτι από αυτό και στην μεγάλη.

Μέχρι στιγμής δεν μας απογοητεύουν: βλέποντας την καμπάνια που έχουν στήσει πάνω σε παρωδίες άλλων ταινιών, ψεύτικες διθυραμβικές κριτικές και φάρσες, ο Κέρμιτ και ο θίασος του υπέροχου παραλόγου του μοιάζουν να υπόσχονται εγγυημένη, απολαυστική, «παλιομοδίτικη» ψυχαγωγία.

Η ταινία αφηγείται την προσπάθεια ενός ζευγαριού (Τζέισον Σίγκελ, Εϊμι Ανταμς), να σώσει το Muppet Theatre, στη μικρή πόλη του Smalltown, που κινδυνεύει να κατεδαφιστεί από έναν αδίστακτο πετρελαιοπαραγωγό (Κρις Κούπερ). Για το σκοπό αυτό αναζητούν τα Muppets, τα οποία είναι σκορπισμένα σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη, προκειμένου να οργανώσουν το μεγαλύτερο Muppet τηλεμαραθώνιο που έγινε ποτέ.

Στις 23 Νοεμβρίου θα κάνουν πρεμιέρα στην Αμερική, και μέχρι τότε μας βομβαρδίζουν με μικρές γεύσεις κινηματογραφική σάτιρας που ανοίγουν την όρεξή μας. Οσο βλέπετε λοιπόν το νέο trailer, χαζέψτε ό,τι σχετικό με τα Muppets: