Buzz

Οι OΚ Go διασκευάζουν το μουσικό θέμα του Τhe Muppet Show!

στα 10

Θα μπορούσε να είναι και η μουσική συνεργασία της χρονιάς. Ο λόγος για τη διασκευή του «Τhe Muppet Show Theme» από τους OΚ Go με την (όχι και τόσο) ευγενική συμμετοχή του Κέρμιτ, του Φόζι, του Γκόνζο και των άλλων...Muppets.

Οι OΚ Go διασκευάζουν το μουσικό θέμα του Τhe Muppet Show!

Αν έλεγες κάποτε στους OΚ Go, το συγκρότημα από το Σικάγο των Η.Π.Α. που έγινε γνωστό για τα viral βίντεο κλίπ του (και ειδικότερα το «Here it Goes Again» του 2007), πως κάποτε θα τραγουδούσαν μπροστά από την κάμερα μαζί με τους χαρακτήρες του The Muppet Show, μάλλον θα έβαζαν τα γέλια...

Κι, όμως, τα «εφευρετικά» μέλη των OΚ Go αναδεικνύονται οι μεγαλύτεροι θαυμαστές των Muppets, Οχι μόνο ανοίγουν το «The Green Album» (ένα άλμπουμ με διασκευές τραγουδιών από το «Τhe Muppet Show» και τίτλο - αναφορά στο «Τhe White Album» των Beatles), οχι μόνο διασκευάζουν το κλασικό θέμα της σειράς, όχι μόνο εμφανίστηκαν στα Webby Awards μαζί με τον Φλόιντ Πέπερ και τον Ανιμαλ, αλλά κυκλοφόρησαν και ένα βίντεο κλιπ με τη συμμετοχή των The Muppets σκηνοθετημένο από τον Κερκ Θάτσερ, διάσημο μαριονετίστα της ILM και σεναριογράφο ιστοριών του The Muppet Show.

Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται ακόμη περισσότερο η έξυπνη προώθηση του «The Muppets» (διαβάστε περισσότερα εδώ) που αναμένεται να φέρει ξανά στη μόδα την παρέα του Κέρμιτ και της Μις Πίγκι, με συμπρωταγωνιστές τους Τζέισον Σέγκελ και Εϊμι Ανταμς και ημερομηνία εξόδου τις 23 Νοεμβρίου του 2011.

Ως τότε, τραγουδήστε μαζί με τους OΚ Go το ρυθμό που - και να μην θέλεις - θυμίζει σε όλους κάτι από τα βάθη της παιδικής μας ηλικίας!