Buzz

Νέο teaser για τα Μuppets

στα 10

Συνεχίζοντας την διαφημιστική καμπάνια που θα ολοκληρωθεί στις 23 Νοεμβρίου, όταν το «The Muppets» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες, ένα νέο teaser, κολημμένο στις κόπιες του «Hangover 2», ανοίγει ακόμη περισσότερο την όρεξη...

Νέο teaser για τα Μuppets
Ο Τζέισον Σίγκελ παίζει ακόμη με κούκλες!

Οχι μόνο κατασκευασμένο για να παίζει πριν από τις κόπιες του «Ηangover 2», το νέο teaser για το πολυανεμενόμενο «The Muppets» είναι εμπνευσμένο από το... παρεόνι της ταινίας του Τοντ Φίλιπς, ενώ συνεχίζει την ψεύτικη καμπάνια του παρουσιάζοντας κριτικές από περιοδικά που δεν υπάρχουν («The Hollywood Resnorter», «Green With Envy Magazine»).

«Παλιομοδίτικη», όπως ακριβώς την ήθελαν οι δύο δημιουργοί της (Τζέισον Σίγκελ και Νικ Στόλερ), η ταινία που φέρνει τα Muppets πίσω στη μεγάλη οθόνη μετά από το «Muppets from Space» του 1999, αφηγείται την προσπάθεια ενός ζευγαριού (Τζέισον Σίγκελ, Εϊμι Ανταμς), να σώσει το Muppet Theatre, στη μικρή πόλη του Smalltown, που κινδυνεύει να κατεδαφιστεί από έναν αδίστακτο πετρελαιοπαραγωγό (Κρις Κούπερ). Για το σκοπό αυτό αναζητούν τα Muppets, τα οποία είναι σκορπισμένα σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη, προκειμένου να οργανώσουν το μεγαλύτερο Muppet τηλεμαραθώνιο που έγινε ποτέ.

Δείτε το πρώτο «ψεύτικο» τρέιλερ του «The Muppets»