Buzz

H Τζία Κόπολα μεταφέρει τον μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης στον κόσμο της μόδας

στα 10

Τέσσερα μικρού μήκους φιλμ γυρισμένα για την Gucci, φιλοδοξούν να περιέχουν κάτι παραπάνω από όμορφα ρούχα.

H Τζία Κόπολα μεταφέρει τον μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης στον κόσμο της μόδας

Η Τζία Κόπολα, ήταν μέχρι πρόσφατα περισσότερο γνωστή ως εγγονή του Φρανσις Φορντ και ανιψιά της Σοφία Κόπολα, αλλά η πρώτη της μεγάλου μήκους «Palo Alto» απέδειξε ότι είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συγγενής.

Έχοντας από νωρίς στενούς δεσμούς με τον κόσμο της μόδας, η νεαρή Κόπολα μοιάζει ιδανική για να σκηνοθετήσει μια σειρά από μικρού μήκους που έχουν μεν σκοπό να αναδείξουν τα ρούχα της Gucci, αλλά και την ίδια στιγμή να αποτελέσουν μια κινηματογραφική εμπειρία που δεν περιορίζεται σε διαφημιστικούς σκοπούς.

Δείτε ακόμη: Ο Στιβ ΜακΚουίν σκηνοθετεί μία ερωτική μικρού μήκους σε 70mm για την Burberry

The Legend of Orpheus and Eurydice 607

To «The Legend of Orpheus and Eurydice» εμπνέεται ασφαλώς από τον ελληνικό μύθο αλλά μεταφέρει την ιστορία στην σημερινή Νέα Υόρκη με την Λου Ντουαγιόν να πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Ευρυδίκης και τον Μαρσέλ Κασντενμίλερ στον ρόλο του Ορφέα.

Δείτε επίσης: Πόσο πομπώδες; Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν κάνει ένα διαφημιστικό

The Legend of Orpheus and Eurydice 607

Η Τζία Κόπολα, δηλώνει ότι οι αναφορές της έρχονται από μια σειρά από πηγές, από τον «La Belle et la Bête» του Ζαν Κοκτό και το «Orfeu Negru» του Μαρσέλ Καμί μέχρι το «Lemonade» της Beyonce. Και φυσικά από τα ίδια τα ρούχα της Gucci, που όπως θα δείτε πιο κάτω, κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ.

The Legend of Orpheus and Eurydice 607

Δείτε και τα τέσσερα μέρη του «The Legend of Orpheus and Eurydice» πιο κάτω.





Δείτε ακόμη: