Buzz

«Writer's Block» η Τζία Κόπολα σκηνοθετεί για την Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ

στα 10

Νέα, ταλαντούχα και hip η Τζία Κόπολα σκηνοθετεί ένα fashion video για την συνεργασία της Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ με την φίρμα Current/Elliot. Και βρίσκει έναν ρόλο για ακόμη και για τον Ρεί Λιότα!

«Writer's Block» η Τζία Κόπολα σκηνοθετεί για την Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ
Σας θυμίζει κάτι;

Πόσο όμορφα είναι τα όνειρα του Χόλιγουντ, αλλά πόσο δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα... Στο καινούριο φιλμ της Τζία Κόπολα το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά όμορφα ρούχα, η διάθεση να αφεθείς και να πεις ναι, σε μια πρόσκληση για ένα ξέφρενο πάρτι.

Ναι μπορεί να μοιάζει αφελές, αλλά το «Writer's Block» είναι χαριτωμένο, γλυκό και σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρον από μια πασαρέλα στην οποία ανέκφραστα μοντέλα παρελαύνουν φορώντας εντυπωσιακά ρούχα.

Στην εκδοχή της Τζία, η φίλη και συνεργάτης της Τρέισι Αντονόπουλος υποδύεται μια φιλόδοξη νεαρή σεναριογράφο και μας αφηγείται τον τρόπο που κατόρθωσε να ξεπεράσει το συγγραφικό της αδιέξοδο και να κερδίσει τη δόξα.

Ολα με ελαφρότητα, hommages σε κλασσικές ταινίες του Χόλιγουντ, την μουσική του ξαδέλφου της Ρόμπερτ Σουόρτσμαν να δίνει τον τόνο κι έναν υπέρ ενθουσιώδη Ρέι Λιότα να επικροτεί: «I love it, I love it, I love it!».

Το ίδιο κι εμείς!