Ο Τέρενς Μάλικ βρήκε τον Χριστό, τον Αγιο Πέτρο και τον... Σατανά του

BUZZ 12 SEP 2019  /  Λήδα Γαλανού

Ο Γκέζα Ρέριγκ, ο Ματίας Σχούναρτς κι ο Μαρκ Ράιλανς κάνουν τον σταυρό τους...

Οσο εμείς περιμένουμε τη νέα του ταινία, το «A Hidden Life» που έκανε πρεμιέρα στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών, να βγει στις ελληνικές αίθουσες, ο Τέρενς Μάλικ βρίσκεται, από τον Ιούνιο κιόλας, στα γυρίσματα της επόμενης, με τίτλο «The Last Planet».

Διαβάστε ακόμη: «The Last Planet» | Στη νέα ταινία του (ακούραστου) Τέρενς Μάλικ πρωταγωνιστεί ο Χριστός

Το «The Last Planet», απ' όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, είναι μια ταινία που αναπαριστά κεφάλαια από τη ζωή του Χριστού μέσα από τις παραβολές των Ευαγγελίων. Ο οσκαρικός ηθοποιός Μαρκ Ράιλανς, ωστόσο, ανέλαβε την... αποκάλυψη, σε συνέντευξη που έδωσε ως προσκεκλημένος στο Φεστιβάλ της Ντοβίλ. Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι οι πρωταγωνιστές του Τέρενς Μάλικ θα είναι ο Γκέζα Ρέριγκ στο ρόλο του Ιησού (ο Ούγγρος ποιητής που πρωταγωνίστησε συγκλονιστικά στον «Γιο του Σαούλ», ο Ματίας Σχούναρτς στο ρόλο του Αγίου Πέτρου (ο Βέλγος ηθοποιός κρατά ένα ρόλο και στο «A Hidden Life») και ο Μαρκ Ράιλανς, φυσικά, που υποδύεται τον Διάβολο, όχι σε μία, αλλά σε τέσσερις ενσαρκώσεις του!

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την «Κρυμμένη Ζωή»: Με το «A Hidden Life», ο Τέρενς Μάλικ ξαναβρίσκει το δέντρο της ζωής

μαρκ ράιλανς 607

Δήλωσε, ο Μαρκ Ράιλανς, εν όψει των δικών του γυρισμάτων που θα γίνουν τον Οκτώβριο: «Χαίρομαι πολύ που θα παίξω στην ταινία του Τέρενς Μάλικ, αλλά η προοπτική μου έχει εξάψει την περιέργεια, γιατί μαθαίνω ότι σου μιλάει όλη την ώρα. Και καθώς προέρχομαι από το χώρο του θεάτρου, δεν έχω συνηθίσει να μου φωνάζει ο σκηνοθέτης ενώ παίζω, ή να μου λέει τι να κάνω. Αλλά οι ταινίες του ανέκαθεν με συνέπαιρναν.» Κάτι μας λέει ότι αν ο Μαρκ Ράιλανς συνεχίσει να εκφράζει... αντιρρήσεις, οι τέσσερις ενσαρκώσεις του Σατανά θα βρεθούν στο πάτωμα της μονταζιέρας.

Δείτε ακόμη: Ο Τέρενς Μάλικ γύρισε ένα διαφημιστικό για Pixel 3 της Google

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.