Buzz

Ο Τέρενς Μάλικ βρήκε τον Χριστό, τον Αγιο Πέτρο και τον... Σατανά του

στα 10

Ο Γκέζα Ρέριγκ, ο Ματίας Σχούναρτς κι ο Μαρκ Ράιλανς κάνουν τον σταυρό τους...

Ο Τέρενς Μάλικ βρήκε τον Χριστό, τον Αγιο Πέτρο και τον... Σατανά του

Οσο εμείς περιμένουμε τη νέα του ταινία, το «A Hidden Life» που έκανε πρεμιέρα στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών, να βγει στις ελληνικές αίθουσες, ο Τέρενς Μάλικ βρίσκεται, από τον Ιούνιο κιόλας, στα γυρίσματα της επόμενης, με τίτλο «The Last Planet».

Διαβάστε ακόμη: «The Last Planet» | Στη νέα ταινία του (ακούραστου) Τέρενς Μάλικ πρωταγωνιστεί ο Χριστός

Το «The Last Planet», απ' όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, είναι μια ταινία που αναπαριστά κεφάλαια από τη ζωή του Χριστού μέσα από τις παραβολές των Ευαγγελίων. Ο οσκαρικός ηθοποιός Μαρκ Ράιλανς, ωστόσο, ανέλαβε την... αποκάλυψη, σε συνέντευξη που έδωσε ως προσκεκλημένος στο Φεστιβάλ της Ντοβίλ. Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι οι πρωταγωνιστές του Τέρενς Μάλικ θα είναι ο Γκέζα Ρέριγκ στο ρόλο του Ιησού (ο Ούγγρος ποιητής που πρωταγωνίστησε συγκλονιστικά στον «Γιο του Σαούλ», ο Ματίας Σχούναρτς στο ρόλο του Αγίου Πέτρου (ο Βέλγος ηθοποιός κρατά ένα ρόλο και στο «A Hidden Life») και ο Μαρκ Ράιλανς, φυσικά, που υποδύεται τον Διάβολο, όχι σε μία, αλλά σε τέσσερις ενσαρκώσεις του!

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την «Κρυμμένη Ζωή»: Με το «A Hidden Life», ο Τέρενς Μάλικ ξαναβρίσκει το δέντρο της ζωής

μαρκ ράιλανς 607

Δήλωσε, ο Μαρκ Ράιλανς, εν όψει των δικών του γυρισμάτων που θα γίνουν τον Οκτώβριο: «Χαίρομαι πολύ που θα παίξω στην ταινία του Τέρενς Μάλικ, αλλά η προοπτική μου έχει εξάψει την περιέργεια, γιατί μαθαίνω ότι σου μιλάει όλη την ώρα. Και καθώς προέρχομαι από το χώρο του θεάτρου, δεν έχω συνηθίσει να μου φωνάζει ο σκηνοθέτης ενώ παίζω, ή να μου λέει τι να κάνω. Αλλά οι ταινίες του ανέκαθεν με συνέπαιρναν.» Κάτι μας λέει ότι αν ο Μαρκ Ράιλανς συνεχίσει να εκφράζει... αντιρρήσεις, οι τέσσερις ενσαρκώσεις του Σατανά θα βρεθούν στο πάτωμα της μονταζιέρας.

Δείτε ακόμη: Ο Τέρενς Μάλικ γύρισε ένα διαφημιστικό για Pixel 3 της Google