Buzz

Μία έκπληξη περίμενε στην κορυφή των σκαλιών τους θαυμαστές του «Ρόκι»: ο ίδιος ο Σταλόνε!

στα 10

Η διάσημη σκηνή όπου ο «Ρόκι» ανεβαίνει τρέχοντας τα μαρμάρινα σκαλιά του Μουσείου Τέχνης της Φιλαδέλφειας επαναλαμβάνεται εδώ και δεκαετίες, πολλές φορές την μέρα, από φανς της ταινίας που θέλουν μία αναμνηστική φωτογραφία. Τρεις από αυτούς ήταν... ιδιαίτερα τυχεροί.

Μία έκπληξη περίμενε στην κορυφή των σκαλιών τους θαυμαστές του «Ρόκι»: ο ίδιος ο Σταλόνε!

Μπορεί να ανήκετε σε αυτή την κατηγορία: των φανς που όταν βρίσκονται σε μία πόλη, όπου σε μία γωνιά της έχει γυριστεί μία κλασική κινηματογραφική σκηνή, επιβάλλεται ότι θα περάσετε να τη δείτε. Ισως λοιπόν να έχετε ανέβει στην κορυφή του Empire State Building, όχι με την τουριστική λαχτάρα να δείτε τη νεοϋορκέζικη θέα, αλλά ψάχνοντας ακριβώς το σημείο με τη τζαμαρία όπου περίμενε αδίκως ο Κάρι Γκραντ την Ντέμπορα Καρ. Ή να έχετε ψάξει την μπλε πόρτα στο Νότινγκ Χιλ. Ή να έχετε φάει στο Katz's Delicatessen όπου η μητέρα του Ρομπ Ράιαν παρήγγειλε ότι και η Μεγκ Ράιαν.

Ενα είναι σίγουρο: αν έχετε επισκεφθεί τη Φιλαδέλφεια κι έχετε φτάσει στη διάσημη μαρμάρινη σκάλα του μουσείου, έχετε δει δεκάδες αγόρια (ένα απόγευμα του 1998 το είχε κάνει και η υπογράφουσα) να σκαρφαλώνουν τρέχοντας και στην κορυφή να σηκώνουν πανηγυρικά τα χέρια τους στον αέρα. Εννοείται ότι το διάσημο μουσικό σκορ παίζει στα αυτιά σας.

.

Η κλασική πλέον σκηνή του «Rocky», όπου εκεί καταλήγει η αιματηρή προπόνησή του για τον κρίσιμο αγώνα της ταινίας, επαναλαμβάνεται πολλές φορές την μέρα από φανς από όλο τον κόσμο [σ.σ. υπάλληλοι του μουσείου μού είχαν τότε πει ότι οι κάμερες ασφαλείας πρέπει να καταγράφουν πάνω από 100 περιστατικά, καθημερινά.]

Να όμως που μία στο εκατομμύριο μπορεί να συμβεί ένα κινηματογραφικό θαύμα. Γιατί ποτέ στην κορυφή του Empire State Building δεν συναντάς τον Τομ Χανκς, στο διπλανό τραπέζι του Katz's Delicatessen δε θα τρώει η Μεγκ Ράιαν και αν χτυπήσεις την μπλε πόρτα στο Νότινγκ Χιλ δε θα σου ανήξει ο Χιου Γκραντ.

Ομως το προηγούμενο Σάββατο, τρεις τουρίστες που ανέβηκαν τα σκαλιά του Μουσείου Τέχνης της Φιλαδέλφειας συνάντησαν στην κορυφή τον... Σιλβέστερ Σταλόνε, τον «Rocky» αυτοπροσώπως.

«Μας είπε ''παιδιά εσείς είστε γρήγοροι και μπροστά σας εγώ ωχριώ''» δήλωσε ο 22χρονο Πίτερ Ρο, ο οποίος με δύο ακόμα αποφοίτους συμμαθητές του είχαν κάνει το ταξίδι στη Φιλαδέλφεια.

stallone rocky selfie

Αρχικά τα έκπληκτα παιδιά νόμιζαν ότι μιλούσαν σε κάποιον σωσία που ίσως έβγαζε τα χρήματά του κάνοντας μιμήσεις στο κινηματογραφικό αξιοθέατο. Οσο τον παρατηρούσαν όμως έβλεπαν ότι ο ηθοποιός ήταν μόνος, δεν απευθύνθηκε σε κανέναν άλλον και κάποια στιγμή άρχισε να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του. Ετρεξαν λοιπόν προς το μέρος του και του είπαν «Κύριε Σταλόνε δε χρειάζεται καν να σταματήσετε να περπατάτε αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε μια selfie μαζί σας;» Εκείνος δέχτηκε αμέσως και τους παρέπεμψε να «look tough!»

Ο Σταλόνε βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια για τα γυρίσματα του «Creed», το οποίο κι αυτό ανήκει στο Rocky franchise, καθώς ακολουθεί την ιστορια του Αντονι Κριντ, εγγονού του εμβληματικού αντιπάλου του Ρόκι «Απόλο Κριντ». Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν του «Fruitvale Station».

Διαβάστε ακόμα: