Industry

«Ρόκυ»... το μιούζικαλ! Ο Σιλβέστερ Σταλόνε κάνει ριζοσπαστικά σχέδια για το μέλλον.

στα 10

Με τη βοήθεια δύο Ουκρανών πυγμάχων, ο Σιλβέστερ Σταλόνε ετοιμάζει το «Ρόκυ» ως θεατρικό μιούζικαλ στο Αμβούργο. Das Tiger Auge!

«Ρόκυ»... το μιούζικαλ! Ο Σιλβέστερ Σταλόνε κάνει ριζοσπαστικά σχέδια για το μέλλον.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι σίγουρος ότι το «Ρόκυ», το βραβευμένο με Οσκαρ δράμα του 1976, που έμεινε για πάντα στην ιστορία, έχει προοπτικές ως μιούζικαλ και μάλιστα στο θέατρο, ειδικά εάν δοθεί μεγαλύτερη σημασία στη ρομαντική του πτυχή. «Αλλωστε,» λέει ο Σταλόνε, «το ‘Ρόκυ’ είναι μια ιστορία αγάπης και ο ήρωας ποτέ δε θα τα κατάφερνε χωρίς την Εϊντριαν. Το να δω την ιστορία να ξαναζωντανεύει, ως μιούζικαλ, στη σκηνή, θα με κάνει περήφανο. Και θα έκανε περήφανο και τον Ρόκυ!»

Ο Σταλόνε θα συνεργαστεί στην παραγωγή της παράστασης με δυο αδέλφια, αναγνωρισμένους μποξέρ, τους Βιτάλι και Βλαντιμίρ Κλίτσκο, οι οποίοι ξεκίνησαν πάμφτωχοι στην Ουκρανία και μετοίκησαν στη Γερμανία όπου και έγιναν διάσημοι – η ιστορία τους έχει επίσης γίνει ντοκιμαντέρ, οπότε έχουν μια εξοικείωση με το αντικείμενο! Οι τρεις άντρες, επιπλέον, θα εκπαιδεύσουν μαζί τον πρωταγωνιστή, ο οποίος ακόμα αναζητείται.

Οι αδελφοί Κλίτσκο δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την προοπτική: «Οταν ήμαστε παιδιά βλέπαμε τον Σιλβέστερ Σταλόνε στο ‘Ρόκυ’ κι αυτή ήταν η αφορμή που μας έσπρωξε στην πυγμαχία! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να βοηθήσουμε να γίνει η παράσταση.»

Το μιούζικαλ «Ρόκυ» θ’ ανέβει σε σκηνή του Αμβούργου, στη Γερμανία, σ’ ένα χρόνο από τώρα, τον Νοέμβριο του 2012. Τα δύο βασικά τραγούδια της ταινίας, το «Gonna Fly Now» και το «Eye of the Tiger» θα συμπεριληφθούν στην παράσταση, μόνο που είναι πιθανό, όπως συνηθίζεται για το κοινό της χώρας, να μεταφραστούν στα γερμανικά!

Απορία: Για όσους θυμούνται, σε μια σκηνή της ταινίας, η Εϊντριαν ρωτά τον Ρόκυ, «Γατί θέλεις να παίζεις μποξ;» κι εκείνος απαντά, «Γιατί δεν ξέρω να χορεύω, ούτε να τραγουδάω!». Τώρα στο γερμανόφωνο θεατρικό μιούζικαλ, τι θα λέει;