Buzz

Ο Αρνολντ επιτέλους το ομολογεί: «Είμαι ερωτευμένος με τον Σταλόνε!»

στα 10

Σε παρουσίαση ενός ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για την νεανική ζωή του ως πρωταθλητής του body building, o Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ μίλησε για τι του έμαθε ο αθλητισμός, γιατί είναι περήφανος για την πολιτική του θητεία και... πόσο ερωτευμένος είναι με τον Σιλβέστερ Σταλόνε!

Ο Αρνολντ επιτέλους το ομολογεί: «Είμαι ερωτευμένος με τον Σταλόνε!»

O Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποτελεί το θέμα μίας μικρού μήκους ταινίας που θα παιχτεί στο αθλητικό κανάλι ESPN (αποτελεί και παραγωγή του) που φέρει τον τίτλο «Arnold's Blueprint». Το 10λεπτο φιλμάκι εξετάζει τα νεανικά χρόνια του χολιγουντιανού πρωταγωνιστή και μετέπειτα Κυβερνήτη της Καλιφόρνια: όταν ήταν ακόμα ένας νεαρός στρατιώτης στην Αυστρία και έκανε προπονήσεις για να διαγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα body building. Ο σκηνοθέτης Τζεφ Ζίμπαλιστ μας ξεναγεί σε μία περίοδο όπου οι φαντάροι και φίλοι του Σβαρτσενέγκερ τον άφηναν να την κοπανάει νωρίς από τις αγγαρείες του λόχου ώστε να έχει χρόνο να σηκώνει βάρη. Ο ίδιος ο ζάμπλουτος πλέον ηθοποιός εξομολογείται ότι στο στρατό έφαγε για πρώτη φορά κόκκινο κρέας και κατάφερε να βάλει 20 κιλά μυικής μάζας. Και κάπως έτσι, στην ηλικία των 20 χρόνων, έγινε ο πιο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής body building (Mr. Universe).

Σε μία παρουσίαση της ταινίας ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, ο Σβαρτσενέγκερ μίλησε στους δημοσιογράφους για εκείνα τα χρόνια και πώς τον ωφέλησαν στην μετέπειτα ζωή του.

«Από τον αθλητισμό διδάσκεσαι επιμονή, σταθερότητα και δύναμη να ξεπερνάς τις άσχημες στιγμές» είπε ο Σβαρτσενέγκερ. «Μαθαίνεις να ξανασηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις. Να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Να προχωράς μπροστά...»

Γελώντας ομολόγησε ότι αυτό δεν ήταν αρκετά εύκολο να το αποδείξει στους γονείς του. «Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν βγάζω αυτή την ίδια ενέργεια κόβοντας ξύλα, για παράδειγμα, ώστε να βοηθάω και στο σπίτι. Τι σημαίνει ''σηκώνω βάρη'' κι αυτό είναι αθλητισμός; Δεν το καταλάβαινε. Από την άλλη η μητέρα μου είχε ανησυχήσει: τους τοίχους του υπνοδωματίου μου κάλυπταν αφίσες από λαδωμένους ημίγυμνους άντρες που έσφιγγαν τα μπράτσα τους!»

Οταν ρωτήθηκε για ποια στιγμή της ζωής και της καριέρας του είναι περισσότερο υπερήφανος, ο Σβαρτσενέγκερ απάντησε χωρίς δισταγμό: για την θητεία του ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

«Παρόλο που ήταν η πιο δύσκολη εποχή της ζωής μου ήταν και εκείνη που μου έφερε τις μεγαλύτερες χαρές - εκείνη που με κάνει περήφανο» είπε.

Ο Σβαρτσενέγκερ εξήγησε πιο αναλυτικά ότι επί της θητείας του κατάφερε να περάσει την Πρόταση 49 για το δικαίωμα όλων των πολιτών να παρέχουν στα παιδιά τους ώρες μελέτης μετά το σχολείο. Μίλησε με περηφάνια για το πώς αναδιοργάνωσε την διοίκηση της πολιτείας, τι έκανε για την υγεία των δημοτών, πώς έσπρωξε τις οικολογικές κατασκευές σπιτιών στην Καλιφόρνια.

«Οταν έχεις υπάρξει αθλητής δεν καταλαβαίνεις από αρνητισμό. Δεν υπάρχει το ''αυτό δε γίνεται''. Ολα γίνονται. Πόσες φορές έχω ακούσει στη ζωή μου ότι "αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος". Αλλες τόσες τους αγνόησα. Θέλει επιμονή, σκληρή δουλειά και πείσμα - η ζωή, η καριέρα, η πολιτική...»

Την καλύτερη δήλωση όμως ο Σβαρτσενέγκερ την άφησε για το τέλος. Οταν ρωτήθηκε για τους «Αναλώσιμους 2» και γιατί συνεχίζει να δουλεύει με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, απάντησε: «Γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί του!»