Industry

Το «Ακίνητο Ποτάμι» του Αγγελου Φραντζή στο ΗΒΟ

στα 10

Η νέα ταινία του Αγγελου Φραντζή εντάσσεται στην ταινιοθήκη του HBO Europe, ενός από τα μεγαλύτερα συνδρομητικά τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, με παρουσία σε 14 χώρες.

Το «Ακίνητο Ποτάμι» του Αγγελου Φραντζή στο ΗΒΟ

Λίγες μέρες πριν την έξοδό της στις ελληνικές αίθουσες, στις 21 Μαρτίου από τη Danaos Films, το «Ακίνητο Ποτάμι», η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Αγγελου Φραντζή ανακοινώνει τη συνεργασία της με την πλατφόρμα του ΗΒΟ.

To HBO Εurope είναι ένα από τα μεγαλύτερα συνδρομητικά τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, με παρουσία σε 14 χώρες, κι αυτό θα δώσει στην ταινία ένα δυνητικό κοινό εκατομμυρίων θεατών.

Το «Ακίνητο Ποτάμι» έχει ως κεντρικούς ήρωες την Αννα (Κάτια Γκουλιώνη) και τον Πέτρο (Ανδρέα Κωνσταντίνου), ένα ζευγάρι που πρόσφατα μετακόμισε σε μια βιομηχανική πόλη της Σιβηρίας λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων εκείνου, που ανακαλύπτει ότι η Αννα είναι έγκυος, χωρίς να έχουν ολοκληρωμένες σχέσεις το τελευταίο διάστημα. Ο μέχρι πρότινος ακλόνητος δεσμός τους βρίσκεται σε κρίση, καθώς η σχέση τους μετατρέπεται σε πεδίο μάχης ανάμεσα στο ορθολογικό και το πνευματικό. Με φόντο τα εντυπωσιακά παγωμένα τοπία της Σιβηρίας, το «Ακίνητο Ποτάμι» είναι ένα συγκινητικό δράμα γεμάτο σασπένς, για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την πίστη που αγωνίζονται μπροστά στην αμφιβολία.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική του Flix για το «Ακίνητο Ποτάμι»

ακίνητο ποτάμι 607

Να θυμίσουμε ότι μετά την πρώτη του προβολή στο 59ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (όπου απέσπασε το βραβείο της Πανελλήνιας Ενωσης Κριτικών), το καινούργιο και πιο φιλόδοξο έως τώρα φιλμ του Αγγελου Φραντζή (θα μπορούσε κανείς να το δει κι ως φόρο τιμής στον Αντρι Ταρκόφσκι) συνάντησε το διεθνές κοινό του στο Ταλίν (Tallinn Black Nights Film Festival), σε μια προβολή που το έφερε πιο κοντά στον τόπο γέννησής του, αφού το φιλμ είναι ελληνική, γαλλική και λετονική συμπαραγωγή, γυρισμένη εκτός από την μακρινή Σιβηρία και στην γειτονική στην Εσθονία, Λετονία.

Διαβάστε επίσης: Ετσι γυρίστηκε το «Ακίνητο Ποτάμι» του Αγγελου Φραντζή


To «Ακίνητο Ποτάμι» του Αγγελου Φρατζή κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Danaos Films

Ακίνητο ποτάμι ποστερ 607