Buzz

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ετοιμάζει μία σειρά που μπορείς να δεις μόνο τα μεσάνυχτα

στα 10

Η τηλεοπτική σειρά του Στίβεν Σπίλμπεργκ θα είναι ό,τι πιο τρομαχτικό έχεις δει.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ετοιμάζει μία σειρά που μπορείς να δεις μόνο τα μεσάνυχτα

Μπορεί οι καιροί να έχουν αλλάξει, το horror genre να έχει πιο αντιπροσωπευτικούς σκηνοθέτες που το ανανεώνουν και το χαρακτηρίζουν, αλλά σε κάθε πιτσιρικά που μπορεί να σκέφτηκε ότι «τι δουλειά έχει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον τρόμο» οι μεγαλύτεροι να ομολογήσουμε τι σκεφτόμαστε κάθε φορά που επιχειρούμε να κολυμπήσουμε στα βαθιά. [enter: μουσικό σκορ του «Jaws»].

O Σπίλμπεργκ ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά τρόμου λοιπόν, όπως ανακοίνωσε ο Τζέφρι Κάτζενμπεργκ χθες, για λογαριασμό του Quibi (Quick Bites), της νέας πλατφόρμας της Apple.

Διαβάστε αναλυτικά: Καλύτερη τηλεόραση, ή μια από τα ίδια; Αυτό (θα) είναι το Apple TV+

«Ο Στίβεν ήρθε και μας είπε ότι έχει μία πολύ τρομαχτική ιδέα που θέλει να γυρίσει σε σειρά. Και τη γράφει ήδη. Ο ίδιος δεν έχει γράψει κάτι για πολύ καιρό. Οπότε το ότι εμπνεύστηκε να γράψει αυτό... κάτι λέει από μόνο του!»

Κι επειδή θέλει να μείνει πιστός σε μία αλά "twilight zone" εμπειρία, τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα για να τα δεις, μόνο... after dark. Θα εμφανίζονται δηλαδή στο streaming μενού σου μόνο μετά τα μεσάνυχτα.

Το «Spielberg’s After Dark» (προσωρινός τίτλος εργασίας) θα είναι μία σειρά 10-12 επεισοδίων που θα επιτρέπει στο θεατή ένα πολύ μικρό παράθυρο θέασης (από τα μεσάνυχτα, μέχρι να ξημερώσει). Η ομάδα του Quibi βρήκε πώς αυτό θα συμβαίνει: με μία εφαρμογή που θα μετρά αντίστροφα προς την ανατολή του ηλίου και θα απενεργοποιεί τα επεισόδια.

Δείτε ακόμη: