Buzz

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ολοκλήρωσε το πρώτο cut της νέας του ταινίας τρεις ώρες μετά το τέλος των γυρισμάτων!

στα 10

Πολλά μπορεί να πει κανείς για τον Στίβεν Σόντερμπεργκ, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να τον αποκαλέσει αργόσχολο.

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ολοκλήρωσε το πρώτο cut της νέας του ταινίας τρεις ώρες μετά το τέλος των γυρισμάτων!

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ κάνει ταινίες σχεδόν πιο γρήγορα απ’ όσο μας παίρνει να γράψουμε γι’ αυτές!

Δεν έχει περάσει καλά καλά ένας μήνας από τότε που το γυρισμένο με iPhone θρίλερ «Unsane» έκανε την πρεμιέρα του στο πρόσφατο Φεστιβάλ Βερολίνου και πριν ακόμα βγει στις αίθουσες, στις 23 Μαρτίου, ο Σόντερμπεργκ έχει σχεδόν έτοιμη ακόμα μία ταινία!

Διαβάστε ακόμη: Berlinale 2018: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ εξηγεί αν είναι «Unsane» να γυρίζεις μία ταινία με το κινητό σου

The Knick 607 Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ και ο Αντρέ Χόλαντ στα γυρίσματα του «The Knick»

Με πρωταγωνιστή τον Αντρέ Χόλαντ του «The Knick» και του «Moonlight», το νέο φιλμ του Σόντερμπεργκ με τίτλο «High Flying Bird» ολοκλήρωσε χτες τα γυρίσματά του, που κράτησαν δύο εβδομάδες.

Ομως η είδηση δεν είναι ακριβώς αυτή. Η είδηση είναι ότι σε λιγότερο από τρεις ώρες μετά το τέλος των γυρισμάτων ο Στίβεν Σόντερμπεργκ είχε ήδη μοντάρει το πρώτο cut της ταινίας του! Το εξωφρενικό αυτό ρεκόρ ανακοίνωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης με δημοσίευσή του στο twitter, όπου απλά αναφέρει την ώρα της ολοκλήρωσης του γυρίσματος και του μοντάζ.


Στην ταινία, ο Χόλαντ υποδύεται έναν μάνατζερ του ΝΒΑ ο οποίος προσπαθεί να πείσει έναν νεαρό και άπειρο πελάτη του να εκμεταλλευτεί μια ριψοκίνδυνη και αμφιλεγόμενη επαγγελματική ευκαιρία όταν μια απεργία παγώνει προσωρινά το πρωτάθλημα.

Το «High Flying Bird» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες αργότερα μέσα στο 2018. Μέχρι τότε, βέβαια, αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, ο Σόντερμπεργκ θα έχει ήδη γυρίσει δυο τρεις ταινίες ακόμα!

Διαβάστε ακόμη