Buzz

Το πρώτο τρέιλερ του «Spider-Man: Across the Spider-Verse» είναι γεμάτο από spider-people

στα 10

Το σίκουελ του υπέροχου «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» έρχεται στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2023.

Το πρώτο τρέιλερ του «Spider-Man: Across the Spider-Verse» είναι γεμάτο από spider-people

Οταν κυκλοφόρησε η ταινία «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν», θεωρήθηκε από πολλούς μια από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων των τελευταίων χρόνων και κέρδισε, επάξια, και το Οσκαρ Καλύτερης Animated Ταινίας της χρονιάς εκείνης.

Το σίκουελ της ταινίας ήταν αναμενόμενο, με την παραγωγή του μάλιστα να είχε ξεκινήσει πριν η πρώτη ταινία κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2018. Ετσι μετά από μια πρώτη παρουσίαση ακριβώς πριν έναν χρόνο και με ενδιάμεσες αλλαγές τόσο στον τίτλο όσο και στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, το «Spider-Man: Across the Spider-Verse» μας δείχνει το πρώτο του τρέιλερ.

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη πρόκειται «μια επική περιπέτεια» η οποία θα βρει τον Μάιλς Μοράλες να «ενώνει τις δυνάμεις του με τη Γκουέν Στέισι και μια νέα ομάδα Spider-Ανθρώπων για να αντιμετωπίσουν έναν κακό που είναι πιο ισχυρός από οτιδήποτε έχουν συναντήσει ποτέ». Σύμφωνα με την παραγωγό Εϊμι Πασκάλ, η ταινία θα χρησιμεύσει επίσης ως μια «εισαγωγή» για μια άτιτλη spin-off ταινία «Spider-Woman» που βρίσκεται ήδη στα στάδια παραγωγής.

Αυτή την φορά την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Χοακίμ Ντος Σάντος, Κεμπ Πάουερς και Τζάστιν Κ. Τόμσον ενώ το σενάριο είναι γραμμένο από τους Φιλ Λορντ, Κρίστοφερ Μίλερ και Ντέιβιντ Κάλαχαν (ο οποίος είχε γράψει και το σενάριο του «Shang-Chi») με την ταινία να περιέχει έξι διαφορετικά στυλ animation. Οι Σαμέικ Μουρ και Χέιλι Στάινφελντ επιστρέφουν στους ρόλους των Μάιλς Μοράλες και Γκουέν Στέισι αντίστοιχα, με τον Οσκαρ Αϊζακς θα δανείσει την φωνή του στον Spider-Man 2099, την Ισα Ρέι στον ρόλο της Spider-Woman, τον Ντάνιελ Καλούγια στον ρόλο του Χόμπι Μπράουν και τον Τζέισον Σουόρτσμαν στον ρόλο του κακού The Spot, ενώ δεν θα λείπει και ο Ιάπωνας Spider-Man, o «Supaidaman».

Το «Spider-Man: Across the Spider-Verse» θα κυκλοφορήσεις στις αίθουσες στις 2 Ιουνίου 2023.